Regn, regn och åter regn, fika och filmen Shutter island

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra fredag. Här började jag dagen med Supernatural. I ett av avsnitten var Titanic med. Lite för komplicerat att förklara men det handlade om att saker som hänt har kanske hänt av en orsak och hur hade världen sett ut om det inte hänt?

Jag behövde köpa ny handduk då den jag har tar minst två dygn att bli torrt efter jag har duschat. Hade tur då jag gick in på Cubus hemsida så upptäckte jag att de hade 50% på just handdukar. Däremot så var det mesta slut online men jag kunde köpa via click & collect i cubus på gränby, Så jag fick en badhandduk plus valde att köpa två gästhanddukar och för det betalde jag 150kr men skulle ha gått på 300kr förut.

Så idag åkte jag till Gränby själv. Här spöregnade det hela dagen men jag hade mitt paraply. Valde att beställa en frapino coffee caramell som var laktosfri på espresso house. Den var så god och väl värda pengarna. Plus upptäckte att jag har en gratis dryck och hämta ut på espresso house nästa gång jag går dit.

Ikväll har jag kollat på Shutter Island på sfanytime.

Handling:

1954 får Teddy Daniels åka till ett mentalsjukhus där de har de farligaste brottslingarna fången som räknas som sjuka för att bli satt i vanligt fängelse. En av deras patienter ska ha försvunnit. Han har sin nya kollega med. Frågan är hur många patienter det finns eller vad som egentligen pågår?

Recension:

Filmen är baserad på boken Shutter island av Dennis Lehane eller som den heter på svenska patient 67. I rollen som Teddy Deniels ser vi ingen mindre än Leonardo DicaprioLeonardo har vunnit flera priser för sin roll i denna film. Vi har en svensk med i denna film då Max von Sydow spelar en roll filmen. Filmen har en tvist på slutet som gör att man inser att saker inte är som de ser ut att varaFilmen är rankad som 142 på imdb vilket är väldigt bra och den har ett Imbd raiting på 8.2/10.

Idag har jag trotts vädret fåt ihop över 5000 steg. Vilket känns väldigt bra.

15 reaktioner till “Regn, regn och åter regn, fika och filmen Shutter island”

  1. Frapinon såg väldigt god ut. Här har det varit strålande sol, men kom ett par droppar på kvällen. I morgon ska det vara fint igen. Alltid roligt att handla på rea…

  2. Åh jag måste nog spana in Supernatural, har hört att den är populär men aldrig kollat upp handling. Kul att fynda handdukar också 😃 Här är det också regn, hoppas på att få lite sol snart igen☀️

  3. Vad bra köp du gjorde med handdukarna 👍🙂. Så bra att coffee caramell var värd pengarna.
    Här regna det från halv 12 igår och till idag vid 8. Så vi har lite pöl på vår gräsmatta 😊

    Ha en bra dag!

  4. Det funderar jag också på ibland. Hur hade det varit om inte vissa saker hänt liksom. Riktigt huvudbry. Så bra att du fick tag på handdukar till bra pris. Shutter island har jag inte sett men det låter som en bra och spännande film.

  5. Skönt att kunna köpa lite nytt. Allt blir gammalt el dåligt tillslut. Jag ska med inhandla lite nya handdukar nästa månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *