Så nu har det letat sig in här

Hej där!

Hoppas er dag varit bra.

Här fick jag veta att en av de andra på serviceboendet testat positivt för covid19. Vi lyckades i alla fall att inte få in det på boendet i ca två år. Det var nog tur att jag vart sjuk innan den personen blev sjuk eftersom jag testade negativt. Så jag hoppas att jag har tur och inte blir smittad då jag är endast i min lägenhet och har inte träffat någon annan boende på mer än en vecka tror jag det är.

Ikväll har jag kollat på filmen Speed. Det är en klassiker så den brukar inte behöva någon presentation.

Handling:

Bombexperten Jack Traven får i uppdrag att desarmera en bomb som en hämndgirig utpressare har placerat på en buss. Tillsammans med passageraren Annie måste Jack lyckas hålla bussen i rörelse på Los Angeles gator i mer än 80 km/h – annars exploderar bomben. En nervpirrande film med non-stop action och överraskande vändningar.

En klassiker som man inte borde missat. En film med mycket spänning och action från början till slut. Den finns på disneyplus men även att hyra på sfanytime.

Imorgon kommer det sista inlägget om Sagan om ringen – Ringens brödraskap.

#nouwimfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Så nu har det letat sig in här”

  1. Åh fy förstår att du känner att det är bra att du inte träffat personen. Hur gör ni? Får ni hjälp utanför dörren eller kommer personalen in?

  2. Den jävulska covid. Men vad ska man göra. Finns inte så mycket att göra. Det är som det är. Den som är smittad håller ju sig i sin lägenhet. Så du är förhoppningsvis klarar dig.

    Speed filmen är bra. Det var ett tag sen jag såg den nu.

    Ha en skön lördag! 🙂

  3. ja vad ska man göra, tyvärr kommer det ju in, inte säkert du blir smittad. Samt den filmen tror jag minsann att jag har sett

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *