Sandmannen av Lars Kepler – ljudbokrecension

#Titel: Sandmannen

Författare: Lars Kepler

Uppläsare: Jonas Malmsjö

Längd: 14 timmar och 10 minuter

Handling:

En ung man hittas gående på en hög järnvägsbro en kall vinternatt i Stockholm. Han har legionärssjukan och är svårt nerkyld. På Södersjukhuset visar det sig att han är dödförklarad sedan sju år. Mannen var ett av seriemördaren Jurek Walters sista offer innan han greps av Joona Linna. Jurek Walter dömdes till rättspsykiatrisk vård och total isolering. Var har den unge mannen befunnit sig hela tiden? Hans oväntade vittnesmål gör att det gamla fallet måste tas upp igen. Det är bråttom. Någon måste ta sig in och vinna seriemördarens förtroende.

Detta är bok 4 av böckerna om Joona Linna. Denna ljudbok är så bra att det är knappt att det går att sluta lyssna när man väl börjat. Däremot är denna mer obehaglig än de andra böckerna jag lyssnat på om Joona Linna. Den är bra från början till slut och den bjuder på en del hemskheter som händer i boken. Så självklart rekommenderar jag boken men har man inte läst eller lyssnat på de tre böckerna före om Joona Linna så är det bra om man tar dem före denna.

Jag ger boken betyget 4/5

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bokrecension #influencer #ljudbokiöronen #ljudboken #bestofnouw

0 reaktioner till “Sandmannen av Lars Kepler – ljudbokrecension”

  1. Åh, vad spännande den här boken lät! Nu måste jag ju läsa dessa böcker 😂 Det får bli ett besök på bibblan i morgon! 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *