Söndag, regn, åska och en bit av Avatar

multi colored chairs in row
Photo by Pixabay on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra. Här började man dagen med serien Fringe säsong tre på hbomax. Efter jag käkat lunch så gick jag en promenad ner till coop och pantade burkar. Hade runt 28kr i pant denna gång. Sen tog jag bussen upp till mig. Gick på ytterligare en promenad och tur det för på sista biten började det regna. Så har gått mina 5000 steg idag.

Idag har jag också tvättat mina sängkläder. Plus att fått hjälp att bädda rent i sängen. Har också duschat och tvättat håret.

Ikväll har jag kollat på avatar på disneyplus.

Handling:

Jake Sully skickas iväg till Pandora. Egentligen var det hans bror som skulle åka iväg men innan mördas han. Så han åker iväg. På pandora får han en egen avatar som är en blandning mellan människors dna och infödingarnas som kallas Navi. Han får en uppgift att hitta ett sätt att få infödingarna att flytta. Däremot så får han känslor för en av tjejerna och måste snabbt ta beslut på vilken sida han kommer att kriga på?

Recension:

Denna film kom 2009. Detta är den mest inkomstbringande filmen någonsin. Filmen fick tre stycken oscars för Best Achievement in Visual Effects, Best Achievement in Art Direction och Best Achievement in Cinematography men var den nominerad till fyra oscars till. En av de bästa filmerna som gjorts och det roliga är att det James Cameron som regisserat som också gjorde filmen Titanic.

Däremot så kollade jag inte klart då det började åska här. Det har regnat mycket också. Nu är jag väldigt trött så det blir nog en tidig kväll.

Funderar på att boka biljett till Oppenheimer på tisdag då jag blir 35 år gammal. Jag har nämligen så mycket poäng att jag kan betala biljetten med poäng. I så fall blir det föreställningen som börjar vid 15.00. Är rätt säker att jag får sluta tidigare på radion då jag ska göra ett radioprogram om filmen är det tänkt.

8 reaktioner till “Söndag, regn, åska och en bit av Avatar”

  1. Fringe är bra, vi kollar mycket på serier här – eller ja mannen jag och jag kollar medans jag gör annat (städar, redigerar, bloggar 😂) kan inte sitt still i timtals och kolla men vill ändå se lite.

    Panta är bra – många tycker det är skämmigt- men jag tycker det är lite av en skyldighet och det ger alltid en god liten extra slant.

  2. Du fick till dina promenader, och vädrets makter kan man inte styra över. Hittills har vi klarat oss ganska bra, men får se hur det utvecklar sig.

  3. Du fick gjort mycket igår ser jag. Jag har tvättat håret idag och ska tvätta mina sängkläder på fredag då jag bytte idag. Så ska sova nyduschad i renbäddad säng, det är underbart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *