Tisdag, ont i huvudet, Filmen Malignant och beställningen från Rituals

Hallå där!

Hoppas er tisdag varit bra. Här var man på radion. Däremot blev det en kort dag då jag valde att sluta tolv. Hade huvudvärk och var trött. Tror jag inte sov så bra i natt. Så kom hem vid ett tiden tror jag det var. Så när jag kom hem så tog jag en ipren. Efter en stund så hade huvudvärken släppt. Då valde jag att gå ner till Coop för att köpa en 1.5L flaska med min favoritläsk. Så har gått mer än 6000 steg idag.

Idag åt vi fläskkotlett med pommes frites och bearnaisesås till. Det var så gott.

Ikväll har jag kollat på filmen Malignant.

Handling:

Madison upplever hemska syner och mord som hon på något sätt ser medan det händer. Frågan är vad som egentligen händer och hur hon kan se mord när det händer. Samtidigt så säger hon att det finns en tid i hennes liv där hon inte har några minnen från. Sanningen ska komma vara mer hemsk och chockerande än de någonsin trott.

Recension:

Denna film såg jag redan när den kom på bio 2021. Denna film är regisserad av James Wan. Han har gjort bland annat the conjuring och saw filmerna. Madison spelas av Annabelle Wallis som jag tyckte gott och väl kunnat i alla fall få en Oscarsnominering för denna roll. Däremot så har James Wan vunnit priser för denna film. En skräckfilm som är värd att se då den är enligt mig en väldigt bra film.

Jag ger filmen 3/5.

Som avslutning tänkte jag visa er vad jag beställt från Rituals och som jag fick levererat igår kväll. Bild 3 är det jag köpte och hade ett presentkort på 200kr som jag fått av Madeleine och Hanna i födelsedags present. Jag köpte ett sett med Handwash, foaming showergel, body mist och bodycream i serien Amsterdam collection och då fick jag necessären på bild två på köpet. Jag köpte också en stor showerfoam vilket var att jag kom upp i 550 kr tror jag det var så då fick jag bodyscrub och bodycream i den röda serien på bild 1. Sen så hade jag fyllt år så då kunde jag välja en stor bodycream i valfri serie. Så jag valde sakura serien som är en av mina favoriter.

7 reaktioner till “Tisdag, ont i huvudet, Filmen Malignant och beställningen från Rituals”

  1. Jobbigt med huvudvärk. Skönt att det gick över snabbt efter du tog Ipren. Frisk luft gör gott.
    Maten lät god 🙂.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *