Måndag, bra väder och filmen Valkyrie

Hallå där!

Hoppas er måndag varit bra. Här har det varit bra väder. Har varit på radion. Där har jag kollat på dokumentär och gått en promenad. När jag hade slutat på radion så gick jag ner till centrum för att där ta bussen hem. Så har gått mina 5000 steg idag.

När jag kom hem så har jag duschat. Har även ätit middag vilket var gorbys piroger. Så det blir det till lunch imorgon på radion. Annars väntar jag fortfarande på min leverans från Rituals. Så det får jag visa upp imorgon istället.

Ikväll har jag kollat på filmen Valkyrie.

Handling:

Filmen handlar om Claus Von Stauffenberg som tillsammans med några till i Hitlers SS inser att de måste göra något för att stoppa Hitler. De har insett att de måste försöka visa att några inte är som Hitler och att de är beredd på att offra allt för att stoppa ondskan.

Recension:

Denna film kom 2008. Denna film är baserad på verkliga händelser. I rollen som Stauffenberg ser vi ingen mindre än Tom Cruise. Filmen handlar i korthet om attentatet mot Hitler. Hur det planeras och genomförs. Man får också veta vad som hände de som var med i kuppen mot Hitler. Jag tycker filmen är bra. Gillar man filmer som är baserad på verkliga händelser och krigsfilmer så är denna ett bra tips om man inte sett denna förut.

Jag ger filmer 3/5

Filmen finns att hyra på youtube men finns inte varken på sfanytime eller blockbuster.

8 reaktioner till “Måndag, bra väder och filmen Valkyrie”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *