Torsdag, trött och kortare dag

Efter

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra torsdag. Här har man varit på radion. Där har jag skrivit på mitt manus för det program jag ska spela in nästa onsdag. Jag är typ klar med det manuset. Valde idag att sluta vid ett då jag var trött efter gårdagen.

Väl hemma har jag kollat på dokumentär på netflix. Annars har jag hunnit äta middag på basen vilket var ris och chili corncarne eller hur det nu stavas. Efter det har jag duschat och tvättat håret. Sen fick jag hjälp av personal att tvätta mina sår jag fick i måndag och att sätta nya plåster över såren.

Ikväll har jag kollat på filmen Wish/önskan på disneyplus.

Handling:

Filmen handlar om en tjej som heter Asha en natt önskar något från en stjärna men får mer svar än vad hon någonsin kunnat önska. Filmen handlar om önskningar man har som person och att man själv är den enda som kan se till att de kan bli verklighet.

Recension:

Filmen innehåller allt en disneyfilm ska göra enligt mig. Förbered dig på att bli förtrollad och det är en magisk film som är lagom lång då den är 1 timme och 35 minuter. Disney har överträffat sig. Denna film är från samma skapare som gjorde Frost.

Jag ger filmen 3,5/5

10 reaktioner till “Torsdag, trött och kortare dag”

  1. Wish hade jag velat se. Älskar dessa Disneyfilmerna. Sen står Ronja Rövardotter högt på listan. Vissa scener är inspelade på Bohus fästning i Kungälv där jag bott största delen av mitt vuxna liv samt jobbar nu.

  2. Skönt att manuset till programmet nästa vecka är klart nu. Okej. Skönt med en dusch efter maten. Vad bra att personalen kunde hjälpa dig att plåstra om dig. Hoppas att det läker fint.

    Ha en trevlig dag! 🌷

  3. Länge sen man såg en Disney nu men dem är mysiga att kolla på. Vad är det för sår du fått? Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *