Trött efter en sen natt och Frozen II

Hallå där!

Hoppas er måndag varit bra. Här har man varit trött. Jag höll på med mobilen när jag lagt mig i sängen för att sova och helt plötsligt är klockan tolv på natten.. Oops…

Idag har jag varit på radion. Har skrivit klart manuset jag ska spela in på onsdag. Har också varit på en promenad medan jag var på radion. När jag slutade där så gick jag ner till centrum för att där ta bussen hem. Så har gått över 6000 steg. Så känner mig mer än nöjd.

Idag åt vi pizza till middag på basen. Personalen gör pizza med sådana här pizzakit. Det var så gott och har pizza i matlåda till imorgon också.

Ikväll har jag kollat på Frost II på disneyplus.

Handling:

Anna och Elsa är tillbaka. Elsa har börjat höra en röst som hon inte känner igen. De får veta av trollen som också var med i första filmen att historien inte är vad den ser ut att vara. Så båda två är tvungen att ge sig av tillsammans med renen sven, Olaf och Kristoff. På resan upptäcker det bland annat den verkliga orsaken till varför deras föräldrar dog. Ska Elsa hitta vem rösten är och vad den vill henne?

Recension:

Denna film kom 2019 och blev nominerad till en oscar. Filmen blev nominerad till en oscar för bästa orginal song för låten Into the unknown. Detta är en väldigt bra uppföljare till första filmen som kom 2013. Jag såg denna när den kom på bio. Såg denna på engelska.

Första frost filmen så jag också på bio. Däremot så såg jag den på svenska.

5 reaktioner till “Trött efter en sen natt och Frozen II”

  1. Tiden flyger iväg när man skrollar på mobilen 😄. Bra att du är klar med ditt manus 👍.
    Gott med pizza 🍕. Frost filmerna är bra.
    Ska nu dra till mina kollegor som är på ett ställe. Då vi har upptaksdagar. Sista idag.

    Ha en bra onsdag!

  2. Ja telefonen får man akta sig för att använda vid läggdags, för den är både en tidstjuv och en sömntjuv.
    Så gott med pizza! Det var väldigt längesen jag åt. Jag har inte sett Frost filmerna, för jag ser sällan tecknade filmer. Men har alltid tyckt om Disneyfilmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *