En ännu varmare dag och Jungle cruise

Hallå där!

Hoppas er tisdag varit bra. Här har det varit lite för varmt. Har varit på radion. Där har jag kollat på en serie, gått en promenad. Imorgon ska jag spela in ett program.

När jag slutade på radion så gick jag ner till centrum för att ta bussen hem. När jag kom hem så duschade jag och för var ju svettig. Det var verkligen behövligt. När jag duschat så gick jag ner till basen. Tog med mig boken jag läser och lyckades läsa ett kapitel i den innan det var middag.

Ikväll har jag kollat på filmen Jungle cruise på disneyplus.

Handling:

Filmen handlar om att Lily som vill hitta The tears of the moon som sägs kunna bota vilken sjukdom som helt. När hon åker ner till amazonas för att hitta en båt och en skeppare som kan hjälpa henne. Då stöter hon på Frank som säger att han kan hjälpa henne. Men frågan är vem Frank egentligen är och kan han ta henne igenom amazonas som innehåller en hel del farliga djur och människor.

Recension:

Denna film kom 2021. Denna film såg jag två gånger på bio. I rollerna Lilys ser vi ingen mindre än Emily Blunt och som Frank ser vi Dwayne Johnson. Om ni inte känner igen namnet Emily Blunt är hon mest känd för sin roll i A quiet place och A quiet place part II. Filmen är baserad på en av åkatraktion på disneyland med samma namn. En bra komedi med en hel del spänning i. Emily Blunt visar att hon är bra skådespelare oavsett om det är skräckfilm eller disneyfilm.

Förresten på bilden ovan ser ni strandväskan jag fick när jag handlade på rituals.

3 reaktioner till “En ännu varmare dag och Jungle cruise”

  1. Skönt att du mår bättre och är på gång igen. Jag har haft en del regn runtomkring mig ett par dagar. Visst behövs det, men vill ha sol ändå på semestern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *