Trött och med en stor del ångest

gray and white short coated cat on brown wooden table top
Photo by Cats Coming on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra start på veckan. Det har inte jag kan jag säga. Har haft så mycket ångest att jag inte varit på radion varken igår eller idag. Idag skrev jag till en handledare att jag inte kommer alls denna vecka.

Idag har jag varit extremt trött men har varit in en sväng till Uppsala för att handla. Innan jag gick ner till basen för att äta middag så vilade jag i en timme i min säng. För att jag ska kunna göra det så krävs det att jag är ordentligt trött.

Idag när jag öppnade dagens hus i min rituals kalender så var det en handmask i serien Jing. Jag kan tyvärr inte använda den serien då jag reagerar på lavendeln som det är i den. Min mamma ska få den när jag kommer till dem.

Pratade lite med mamma idag. Bestämde att jag ska komma upp på nästa torsdag!

Blir ingen filmrecension då jag är trött fast jag vilade. Hoppas att vara piggare imorgon.

8 svar på ”Trött och med en stor del ångest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *