Varmt och kvavt och filmen Vaiana

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra. Här har det varit varmt. Började dagen med att kolla på serien Fringe på hbomax. Runt tolv tiden tog jag bussen in till Uppsala. Där klev jag av vid svandammen som gjorde att jag fick en liten promenad innan jag kom till espressohouse. Där beställde jag en frapino coffee caramell. Satte mig och tänkte läsa i boken The 100: rebellion men de spelade högmusik så trots att jag hade musik i mina hörlurar så kunde jag inte koncentrera mig. Så drack upp min frapino och gick in till rituals. Där köpte jag en kylande showergel då den jag har börjar ta slut. När det är såhär varmt är denna guld att ha. Det är denna som är på bilden ovanför. När jag kom hem så läste jag några kapitel i boken The 100: Rebellion av Kass Morgan så nu har jag ungefär läst en tredjedel av boken.

Ikväll har jag kollat på Vaiana på disneyplus.

Handling:

Vaiana lever med sin familj på en ö och plötsligt har de upptäckt att det är slut på fisk i vattnet. Hon inser att hon måste hitta Te Fitis hjärta som halvguden Maui snodde för länge sedan. Så hon beger sig ut med båt för att hitta dels Maui och få honom att lämna tillbaka Te fitis hjärta. Kommer hon lyckas med sin uppgift?

Recension:

Denna film kom 2016 och blev nominerad till två stycken oscars. Rösten till Maui gör ingen mindre än Dwayne Johnson. Som har vunnit flera priser för sin röst i denna film. Vet ni att de ska göra den här som spelfilm och då kommer han spela Maui. Den kommer 2025 i juni är det tänkt men vi får se när de släpper den då de inte har börjat spela in den ännu.

Imorgon är det söndag. Enligt väderprognosen finns det risk att vi får regn och jag hoppas det då det är knastertorrt i skog och mark.

6 reaktioner till “Varmt och kvavt och filmen Vaiana”

  1. Vad tråkigt med musiken då du tar dig ut för en fika. Lite lugn och ro vill man ju ha då. Vaiana har jag inte sett, De sista disney filmerna har jag missat totalt

  2. Typisk de spelar hög musik när du ska läsa men det kanske fick vänta då tills du va hemma. Skönt ändå o komma iväg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *