Lite svalare väder och filmen Darkest hour

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra. Här har det varit mulet och nu äntligen kommit lite regn. Började dagen med att kolla på Fringe säsong ett på hbomax. Skickade ett sms till min godeman och frågade om jag kunde få extra pengar. Vilket jag fick så vid tolv tog jag bussen till Uppsala. Klev av vid svandammen för att få en promenad. Gick in på Rituals och där köpte jag den där kylande shower gelen denna gång köpte jag den till morsan och köpte två då både tjejer och killar kan använda den. Till mig blev det en after sun gel lotion i serien Karma och sedan en hair och body mist i Sakura serien. Jag kom upp i 559kr så jag fick en stor strandväska som premie.

Ikväll har jag kollat på filmen Darkesr hour på netflix.

Handling:

Filmen handlar om Winston Churchill som var Englands premiärminister ett tag under andra världskriget. Hur Winston får överta efter att Neville Chamberlain som ansågs inte klara att leda England under krigstider. Man får följa honom under några dagar och de beslut han är tvungen att ta för att England ska överleva kriget.

Recension:

Denna film kom 2017 och jag såg den redan när den kom på bio. Den fick 6 st Oscarsnomineringar och vann 2 Oscars. I denna film är det Gary Oldman som spelar Winston Churchill och vann en oscar för Best Performance by an Actor in a Leading Role. Filmen vann också en oscar för Best Achievement in Makeup and Hairstyling.

En väldigt bra spelad film. Den var värd mer än två oscar tyckte jag. Gary gör verkligen sitt livs roll och detta är hans enda Oscar han vunnit. Om ni har svårt att placera Gary Oldman så spelade han Sirius Black i Harry potter filmerna.

Favorit citat från filmen: You can not reason with a tiger when your head is in its mouth.

4 reaktioner till “Lite svalare väder och filmen Darkest hour”

  1. Ser du på film innan frukosten?? Rituals är ett bra märke. Kul att du fick en väska på köpet.

    Ha en bra vecka!

  2. Bor ca 20 mil norr om Uppsala. Der kom lite regnstänk under kvällen, men det var inte mycket. Men det är svalare ute nu än det har varit senaste veckorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *