Veckans bästa v.22

Min mest gillade bild/video på instagram denna vecka:

Mitt mest lästa inlägg denna vecka:

Veckans mående:

Var ledig måndag och tisdag från radion då jag var inte helt kry från förkylningen som jag fick förrförra fredagen. Började tolv på onsdagen för att orka med ridlektionen. Ridlektionen gick superbra då jag som vanligt hade Lisen. Denna gång galopperade jag två gånger då den som skulle filma han inte göra det den första gången. Jag fick också lite utmaning av ridläraren att jag skulle rida 1 meter innanför spåret. Videon ovanför är när jag galopperar den andra gången.

Bio besök:  0st

Antal steg: Har slutat räkna steg.

Veckans låt/video:

3 reaktioner till “Veckans bästa v.22”

  1. Så roligt att du är igång med ridningen, och att få se dig galoppera på Lisen. Härligt att det gick så bra. Låten du har lagt till videon är också bra. Hoppas att du slipper förkylning den här veckan och bara får må bra.

  2. Kul att du fick galopera två gånger på ridlektionen, jag tycker att galopera är lite läskigt, men jag älskar att trava. Hoppas du slipper förkylning nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *