Måndag, trött och ingen åska trotts att det hade behövts

Godkväll!

Hoppas er måndag varit bra. Här har man varit på radion. Jag åkte till radion så jag var där vid tio. Valde däremot att sluta vid tolv då jag sovit dåligt då jag var extremt trött när jag vaknade i morse.

Idag på eftermiddagen har jag kollat på Criminal minds säsong ett. Här trodde man det skulle komma både åska och regn men inget av det. Det hade behövts åska så det behövs rensa luften.

Ikväll har jag kollat på filmen Dantes peak på sfanytime.

Handling:

En kontrollant från USA:s geologiska center är tvungen att åka till Dante´s peak då de har fått tecken på att vulkanen där börjar vakna upp och bli aktiv. Kontrollanten får upp ögonen när han börjar ta lite prover och inser att denna vulkan kan börja bli aktiv. Däremot måste han övertyga sin chef som inte tror att den kommer vakna och få ett utbrott. Ska han få chefen att lyssna innan det är för sent?

Recension:

Denna pärla till film kom 1997. I de större rollerna ser vi Linda Hamilton och Peirce Brosnan. Linda Hamilton har vunnit ett pris för sin roll i denna film. Det finns en till vulkanfilm som också släpptes 1997 som heter Volcano. Om jag får välja så ser jag hellre Dante´s peak. Plus att Dantes peak har bättre poäng på Imbd än Volcano.

Jag ger filmen 3/5

3 reaktioner till “Måndag, trött och ingen åska trotts att det hade behövts”

  1. Hoppas att du sover bättre i natt. För att det är inge vidare att sova dåligt. Man går som i ett töcken då och har svårt att hänga med.

  2. Drygt att du sov dåligt till måndag. Hoppas att du sov bra till idag tisdag. Hörde ut mot kusten så hade det regnat en del. Mm hade behövt komma regn & åska ⛈️ så det rensa upp i luften. Vi får se när det kommer.

    Ha en trevlig dag! 🌸

  3. Ja den filmen såg man ju för många år sedna och minns att den var bra. Här regnade det en del igår och åskade så det är skönare luft idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *