En dag med upp till 26,27 grader och soligt väder

Godkväll!

Hoppas eran lördag varit bra. Jag har sovit bra inatt och började dagen med serien Criminal minds och har börjat se om serien från början säsong ett alltså. Serien handlar om FBI:s beteendevetargrupp som kallas in för att försöka hitta efter allt från kidnappar till seriemördare. Min favoritkaraktär är deras datatekniker Penelope Garcia som spelas av Kirsten Vangsness men av killarna är nog karaktären Derek som spelas av Shemar Moore min favorit. Serien har varit nominerad till 3 stycken Emmys.

Här har vi haft upp mot 26, 27 grader och soligt så man har inte varit ute på någon promenad direkt då jag har varit i min lägenhet. Idag har jag inte ätit någon direkt middag då jag inte är direkt hungrig när det är så varmt. Däremot har jag ätit en mugg med yoghurt och müsli.

Ikväll har jag kollat på filmen Dungeons and dragons: honor among theives på sfanytime.

Handling:

En grupp bestående av fyra personer ger sig ut på en jakt efter en relik. De fyra personerna består av tjuven Edgin , Holga barbaren, Doric och Simon som är en trollkarl. Edgin letar samtidigt efter hans dotter som han inte riktigt vet vart hon har varit medan han har suttit fängslad.

Recension:

En bra film som har innehåller både action, äventyr och fantasy. Filmen innehåller också en hel del humor. Filmen är spännande från början till slutet. Den är lagom lång då den är 2 timmar och 15 minuter. Edgin spelas av Chris Pine som också är med i filmen Unstoppable och i filmen Wonder Woman. Holga spelas av Michelle Rodriguez som är med Fast & furious filmerna och även i filmen Avatar som kom 2009. Doric spelas av Sophia Lillis som också spelar i filmen It från 2017 och It: chapter two från 2019. Simon spelas av Justice Smith som spelar i filmerna Jurassic world: fallen kingdom och Jurassic world: Dominion.

Detta är en film som jag skulle rekommendera om man gillar fantasy och äventyr. Det är 11års gräns på filmen.

Jag ger filmen 3/5

Dungeons & Dragons är från början ett rollspel som kom 1974 redan. 2014 gav den femte versionen ut. Jag har själv inte spelat det men jag känner några som gjort det.

6 reaktioner till “En dag med upp till 26,27 grader och soligt väder”

  1. Jag brukar inte heller vara direkt hungrig när det är varmt. Yoghurt är otroligt gott i sånna lägen. Ett annan maträtt som jag kan äta på varma dagar är pasta sallader. Kan göra en lite större sats, så att det finns i kylen. I sånna sallader kan man blanda i vad som helst, man kan ta sånt som man tycker passar bra i.

  2. Jag älskar värmen men att laga mat en längre tid är inte kul då det blir varmt. Criminal minds har jag sett och det är en riktigt bra serie 🙂

  3. Även här har vi haft det varmt så det har nästan varit lite kvavt. Däremot har det åskat en hel del ett par dagar och det gör trots allt gott.

  4. Jag äter gärna, även när det är varmt. Intressant hur olika det kan vara. Så skönt att du har sovit bra. Har inte sett dungeons and dragons. Tycker det låter som en bra film.

  5. Jag älskar värmen men får inte heller någon direkt aptit. Äter gärna något lätt och kallt jag också. Tack för filmtipset. Dungeons and dragons låter som en film helt i min smak, så den vill jag se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *