sjuk och inte som jag hade tänkt

Hallå där

Hade tänkt att ta tag i bloggandet förra veckan men den veckan blev inte som jag tänkt. Började känna mig krasslig på onsdag eftermiddag. Fick sen ont i huvudet och var jätte slö i kroppen. Så det blev att isolera sig i lägenheten. På fredag morgon kom sköterskan för hon ville ta ett covid test på mig. Som tur var det negativt men har ändå inte kunnat gå utanför min lägenhet då man ska vara symtomfri i 2 dagar innan man kan bryta isoleringen.

Nu har jag varit symtom fri i en dag så imorgon ska jag börja jobba hemifrån igen. Ska bli roligt för det har börjat bli tråkigt att bara vara i min lägenhet. Så på fredag så ska jag och personal ha storstädning av lägenheten.

På onsdag ska jag åka till gottsunda för att hämta ut min nya onepice. Beställde den förra veckan och ska komma fram imorgon.

Har haft tur för mamma har kommit med saker jag har velat ha när jag är sjuk. Kom en gång i fredags och idag.

Hur var din vecka?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Min målarlåda

Detta är min låda jag använder när jag skissar när jag målar.

Den innehåller:

13 ritkol och 4 kol stift,1 skissblock ingick också. 1 grafitstift plus 2 blyertspennor och tillbehör 5 delar.

Denna köpte jag förra året på lidl för endast 80kr. Så här gjorde jag ett bra fynd. Det fanns en dyrare men 400kr är lite för dyrt för min smak.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Några idéer och lite inspo

Tack för responsen på mitt förra inlägg. Har fått en del tankar och vad jag ska skriva om. Ett inlägg där jag kommer visa er min målarlåda jag har och vad jag använder när jag ritar. Sen undrar jag om ni skulle vara intresserad av att läsa om vad jag har för böcker jag färglägger i?

Tips nu har Supernatural säsong 1-14 kommit upp på viaplay.com

Jag själv har kommit till fjärde säsongen så jag är ett stort fan av serien. Jag tyckte också att jag såg att säsong 15 kommer den 15 december i år. Rätta mig om jag har fel!

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

In progress

Denna är fortfarande in progress och nej ni behöver inte bli oroliga då jag utgått från The conjurings framsida Har ingen inspo alls när det kommer till vad jag ska skriva om i bloggen. Hoppas att jag snart får inspiration så jag kommer igång med bloggandet igen. Jag saknar det men vill inte heller bara skriva svammel som skulle bli opersonligt.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Kvalitets tid med morsan <3

Idag så ungefär vid halv tre kom morsan så då gick vi ner till Coop. Jag behövde handla lite men vi tog bussen hem till mig. Jag visade morsan mina nya nagellack och hon målade mina naglar röda. Efter det var klart så satt vi och kollade på Outlander säsong två som morsan inte sett hela än. Vi åt också middag tillsammans. Vid sex tiden så åkte hon hem men vi har sagt att vi får göra om detta snart.

Nu på kvällen har jag kollat på Twilight då det var ett tag sen jag kollade på de filmerna. Jag tycker helt kiart att Jacob är snyggare än Edward. Vem tycker du är snyggast?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare


Att vara stark…

Tack för alla fina kommentarer på mitt föra inlägg det värmer mitt hjärta!

Ibland behöver man få ur sig hur man mår och att det kan vara bra att få ord på hur man mår. Att det kan vara bra att man får ord på sina känslor. Hittade dikten ovanför på facebook och den är så sann.

Denna låt med Cher från filmen Burlesque från 2010 beskriver lite hur jag mår men samtidigt You haven´t seen the last of me. Att ge upp är aldrig mitt val. jag har kommit för långt för att det ska vara mitt val.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa

A little bit of film

Hej finisar!

Nu var det ett tag sen känns det som i alla fall. Jag mår inte helt hundra får vara glad för de bra dagarna. De senaste dagarna har jag haft denna låt on my mind… Älskar låten och filmen (a star is born) är väldigt bra men enligt mig så önskade jag att det kunde ha varit ett annat slut på filmen. Någon som håller med?

Idag har jag jobbat hemifrån och har gått en promenad med en personal. Har gått mina 5000 steg och varit en snabbis till gottsunda. Just nu sitter jag och kollar på Harry potter och den flammande bägaren. Har btw läst alla harry potter böckerna både på svenska och engelska. Vilken är eran favorit film av Harry potter filmerna?

Min är helt klart Harry potter och halvblodsprinsen. Den är mörk och ledsam men för mig så är den bästa filmen av de åtta filmerna.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare