En bra söndag och The fast and the furious

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra. Här har det varit underbart väder. Idag har jag kollat på The 100 säsong fyra så nu har jag kollat klart på säsong fyra. Ska nästa gång börja kolla på säsong fem.

Har idag gått en promenad. Tog en punkt på hittaut och det var så härligt väder. Så har gått över 5000 steg idag. Har under maj en stegutmaning att jag ska gå minst 5000 steg per dag men en dag per vecka ska jag gå 7000 steg. Så efter första veckan är jag mer än nöjd. Har faktiskt ett snitt på 6000 steg per dag efter första veckan.

Ikväll har jag kollat på The fast and the furious på viaplay.

Handling:

Brian O´Conner är en polis som går undercover och blir vänner med ett gäng som sysslar med streetrace. Där blir han vän med Dominic Toretto som är ledare för gänget. Brain blir indragen i streetrace världen som inte bara innehåller streetrace men även en del brottsliga saker. När kommer Brian bli tvungen att välja var hans lojalitet ligger?

Recension:

En väldigt bra film som jag såg första gången när jag gick i ettan på gymnasiet. Denna film kom ut 2001 alltså 22 år sedan. I filmen ser man Paul Walker som Brian O´Conner som tyvärr dog i en bilkrasch 2013. I rollen som Dominic Toretto ser vi Vin diesel. Både Paul och Vin diesel har vunnit priser för sin roller i The fast and the furious. Senare i maj kommer första delen av Fast X som är den sista filmen av Fast saga filmerna men den filmen är som sagt uppdelad i två filmer.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Jag ska till radion. Det ser ut som detta vädret ska fortsätta nästa vecka också. Nästa vecka ska jag spela in ett nytt program. Tror att vi ska ha APT på radion imorgon men jag hoppas att jag har fel. Nästa helg är det Radio fyris gala. Det ska bli roligt.

6 reaktioner till “En bra söndag och The fast and the furious”

  1. Duktig du är då det kommer till dina promenader. Själv har jag varit så dålig på detta med att gå, men kommer nog snart igång.

  2. Här har vi också äntligen haft fantastiskt väder, och det ser ut att hålla i sig ett litet tag också. Så roligt att din stegutmaning går så bra att du rentav snittar på flera steg än vad du har som mål.
    Jag har inte sett The fast and the furious, men det verkar vara en spännande film.

  3. Bra att du kämpar på med dina promenader & steg 💪👍. Mm härligt med vädret 🌿☀️. Men mer värme tack i vinden.
    Vad är radio Fyris gala??

    Ha en bra tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *