Måndag och kallt ute

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra måndag! Här har det varit kallt. Runt tio minusgrader. Så idag tog jag på mig min halsduk när jag skulle gå ut till bussen.

Var på radion mellan 10-15.00. När jag slutade så gick jag ner till centralstationen för att ta bussen hem. Jag märkte att det var halt och isigt så ibland kändes det som bussen hade det svårt att ta sig fram.

När jag kom hem så öppnade jag hus nummer 4 i min adventskalender och det var ett timglas.

Ikväll har jag kollat på Shang-chi and the legend of the ten rings på disneyplus.

Handling:

Shang-chi är en pojke som nästan direkt börjas tränas av sin far för att bli lönnmördare. Han flyr och börjar ett nytt liv i USA. Det dröjer inte länge innan han blir indragen i sin pappas grymma värld. Hans far förnekar att deras mor dött utan hävdar hon hålls fången i byn Ta Lo där hon växte upp. Frågan är om det verkligen är hennes röst hans pappa hör eller vad är det som draken, the great protector lyckades stänga in i bergen.

Recension:

Filmen kom 2021 och jag såg den redan när den kom på bio. Den är spännande från början till slut. Väldigt mycket häftiga specialeffekter. En film man måste se om man gillar marvelfilmer. Filmen fick en nominering till en oscar för best achievement in visual effects.

Jag ger filmen 3.5/5

Tänkte idag skriva recensionen för boken jag läste ut igår men det får bli imorgon.

12 reaktioner till “Måndag och kallt ute”

  1. Det gäller att var försiktig ute nu. Väldigt halt ute. Hörde däremot att det ska bli plusgrader till helgen, då blir det bara kallt och regnigt istället

  2. Ja nu är det verkligen vinter, vi har haft nånstans i de graderna också, men håller med man får ta på sig ordentligt och gärna både halsduk och sköna vantar. Vad mysigt att du har unnat dig en egen kalender, jag har gett barnen men inte mig själv – men lovat mig själv att nästa år skall jag få en med

  3. Här har vi också haft det riktigt kallt, så jag har haft på mig rejält mycket kläder. Dessutom har det varit halt på vissa ställen, och på andra ställen tungt att gå i snön. Men snön bidrar med julstämning och ljus:)
    Filmen låter spännande och jag hade inte hört talas om den.

  4. Nu är det vinter på riktigt ❄️. Snö & en del minusgrader 😊tycker jag.
    Jag har för mig att jag har sett filmen. Har åxå för mig att jag gillade den.

    Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *