Fredag och visste inte att jag hade så mycket filmer 🤣

Godkväll!

Hoppas er fredag varit bra. Här började jag dagen med Supernatural säsong fjorton. Sam letar desperat efter något som kan få Michael att släppa besittningen av Dean kropp.

Idag åkte jag in en sväng till Uppsala. Där var jag in på hemmakväll då jag hade en kupong i deras app som gjorde att jag hade rabatt på lösgodis. Trodde det skulle regna så tog på mig jacka och tog även med mig paraply. Det blev istället fint väder istället.

På eftermiddagen fick jag hjälp av en personal som också är min kontaktperson på boendet. Jag fick hjälp att packa upp mina fyra tyglådor som jag köpte på Ikea igår. Vi började med att tömma min hylla som tv:n står på på filmerna som stod i facken i hyllan. Sedan började vi packa ner filmerna som var dvd:er och vi lyckades fylla en låda som sattes in i ett av facken. Det var precis så de fick plats i hyllan. Vi fyllde ungefär en halv till men sen sa jag att det fick räcka men vi ska fortsätta nästa vecka. När vi är klara kommer jag inte ha några filmer alls på golvet bredvid hyllan. Sätter in en bild på hyllan och de grå lådorna är de jag köpte på Ikea.

Ikväll har jag kollat på filmen The Watchers på hbomax.

Handling:

Mina är på väg med sin bil när den pajar när hon kör igenom en skog. Hon söker skydd i en byggnad där tre andra håller till. Där de iakttas och förföljs av mystiska väsen som de kallar the watchers.

Recension:

Denna film kom ut 2024. Filmen är baserad på en bok skriven av A.M Shine. Boken utgavs 2022. Filmen är regisserad av Ishana Shyamalan.

Detta är en skräckfilm helt i min smak. Spännande från början till slut. Så bra filmad och skådespelarna gör verkligen sina roller så bra. Ett tips om du gillar skräckfilmer där man inte riktigt vet vad som jagar eller förföljer en.

Filmen finns att se på Hbomax och den kostar 198 kr om man ska hyra den på sfanytime.

Jag ger filmen 4,5/5

8 svar på ”Fredag och visste inte att jag hade så mycket filmer 🤣

  1. Här skulle med behövas en riktig stor röjning 😀 skönt att komma I väg en sväng till Uppsala och köpa lite lösgodis mysigt att starta kvällen med en film ❤️

  2. Vad bra det blev med de där lådorna. Tycker det verkar som att hemmakväll har många bra erbjudanden. Filmen låter riktigt bra men jag är så lättskrämd så vet inte om jag skulle våga se den….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *