Fredag

Godkväll!

Hoppas er fredag varit bra. Här har man varit ledig. Jag började dagen med serien Supernatural säsong fjorton. Detta är den näst sista säsongen av serien och för mig känns det som de två sista säsongerna är tyvärr de som inte alls är lika bra som de första säsongerna.

Idag var jag in en sväng till Uppsala. Jag var in på hemmakväll och köpte lite lösgodis då jag hade en kupong som gav mig en burk till ett bättre pris. Sedan gick jag till Rituals där köpte jag deras tvättmedel i sakura serien då jag fick ett presentkort i födelsedagspresent där av min bästa vän så behövde bara betala 50kr själv. Efter att ha blivit klar på Rituals så gick jag in på Kicks då mitt liftergloss börjar ta slut och jag hade en kupong som gav mig 15% på valfri vara. Efter det så var jag klar i stan och tog bussen hem.

Ikväll har jag kollat på filmen Lejonkungen på disneyplus.

Handling:

Zimba och Nala är två lejonungar som lever med sina föräldrar. Mufasa som är kungen är zimbas far. Zimba har en farbror som heter Scar. Som inte alls är glad för han stod först att ta över platsen när Mufasa dött men när Mufasa fick en son så blev han automatiskt den som är tänkt att ta över efter Mufasa. Hur ska detta gå?

Recension:

Denna film kom 2019 och är Lejonkungen med riktiga djur istället för animerad. Den blev nominerad till en oscar för Best Achievement in Visual Effects. Rösten för Nala görs av ingen mindre än Beyoncé. Elton John gjorde en ny låt till denna som heter Never too late. Lägger in låten nedanför. Jag älskar låten då den är bra och lätt en låt man kan få på hjärnan om man börjat lyssna.

Jag tycker faktiskt denna version är bättre än den tecknade som kom 1994 alltså för 30 år sedan.

Jag ger filmen 3,5/5

13 svar på ”Fredag

  1. Jag visste inte att ritual hade tvättmedel och sköljmedel. haha! Doftar den starkt eller är de lagom? Är ganska så känslig i hyn och de innehåller väl ganska mycket parfym va? Kul när man hittar saker som man behöver när man har kuponger till de. Fin färg på glosset 🙂

  2. Skönt att få en del gjort. Kul att handla lite och så bra när man har rabatter som man kan använda. Gott med lösgodis nu till helgen 🙂

  3. Tycker att ju längre serier pågår desto sämre blir säsongerna. Det är som att manusskrivarna får idétorka. Så bra att du hade presentkort och rabattkod. Blev ju nästan gratis ju. Rituals är ett riktigt bra märke.

  4. Pingback: Veckans bästa v.36 | Corkystyle.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *