Söndag och städning av lägenheten

Godkväll!

Hoppas er Söndag varit bra. Här började jag dagen med serien Criminal minds säsong tre. I det senaste avsnittet har gruppen jagat en person som som sköt deras IT tekniker Penelope Garcia.

På eftermiddagen har jag fått hjälp av en personal med att städa lägenheten. Vi gjorde en lite större städning av sovrummet då jag vill det då det behövdes. Det var en hel del kläder som låg på golvet. Dem hamnade i en ikea påse som nu står och i badrummet och som jag ska tvätta.

Efter att ha städat så kollade jag på Lord of the rings: the two towers extended edition på sfanytime.

Handling:

Sam och Frodo fortsätter sin resa mot Mordor. De får sällskap av varelsen Gollum som till slut lovar att visa dem vägen till mordor och the black gate. Samtidigt så håller Aragorn, Leogolas och dvärgen Gimli på att spåra upp Orcherna som tog Pippin och Merry. Hur ska detta sluta?

Recension:

Detta är den andra filmen i Lord of the rings filmerna. Denna släpptes 2002 så den är 21 år i år. När de spelade in filmerna så spelade de in alla tre direkt innan de släppte den första filmen. Ettan släpptes 2001, tvåan 2002 och trean 2003. Visste ni att Christopher Lee som splelade Saruman var aktiv under andra världskriget då han jagade nasister. Christopher Lee dog 2015 då han var 93 år gammal. Han spelade också Saruman i hobbitfilmerna. Han som spelade rösten till Gollum heter Andy Serkis. Andy Serkis har vunnit flera priser för sin roll i filmen.

Jag ger filmen 3/5

10 svar på ”Söndag och städning av lägenheten

  1. Skönt att få städat ordentligt. Just i sovrummet samlas ju en hel del damm tyvärr och i alla fall jag blir väldigt allergisk av det. Vi har också alldeles för mycket saker där, men det ska bort.

  2. Skönt att få hjälp med att städa lgh innan veckan drar igång. Jag har aldrig varit den personen som lagt kläder på golvet. Antingen på sängen eller stol. Skönt att se film efter städning.

    Ha en bra dag! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *