Tisdag

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra tisdag. Här har man varit på radion. På radion så kollade jag på det nya avsnittet av Gränsbevakarna Sverige säsong fem. När klockan var tolv så gick jag ut till busshållplatsen. Där tog jag bussen hem.

Här hemma har jag sett på serien Criminal mins säsong tio och har sett klart den säsongen.

Jag har också kollat på filmen MIdway.

Handling:

Denna film är baserad på sanna händelser. När Japan anfaller Pearl Harbor den 7 december 1941 så går USA med i andra Världskriget. USA vill gå till motattack mot Japan men då måste kodknäckarna lyckas knäcka Japans kod så de kan förstå vad Japan säger i sina meddelanden. Tillslut så tror de att de vet var Japan kommer anfalla på Midway öarna. Har de rätt och om, hur ska de lyckas överraska Japans flotta?

Recension:

Denna film såg jag redan när den kom på bio. Minns att denna såg jag tillsammans med en personal. Tycker denna film faktiskt är bättre än Pearl Harbor som kom ut 2001 då det inte är lika mycket sidestory i denna som Pearl Harbor. Sen är denna också kortare än pearl harbor som är nästan 3 timmar lång. Det är en film man inte bör missa om man gillar filmer som bygger på verkliga händelser som tex Pearl Harbor.

Jag ger filmen 3,5/5

Ikväll har jag börjat kolla på serien Sleepy hollow på disneyplus. Tänkte senare skriva ett eget inlägg om den serien…

4 svar på ”Tisdag

  1. Jag hade en bra men intensiv dag igår tisdag. Blir samma idag. Filmen Midway tror jag har sett. Om inte så ska jag se den.

    Ha en bra dag! 🌺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *