Som en uppjagad ekorre

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra torsdag. Här har man varit på radion. Däremot så var bussfärden dit allt annat än rolig. Då busschauffören inte kunde köra bussen för fem öre då det blev ryckig färd och det kändes som inte gick mer än max tio meter mellan att det blev ett ryck då jag fick känslan att föraren inte fick i rätt växel eller något liknande. Det kan också varit bussen som inte fungerade som den skulle..

Jag jobbade till klockan tolv då jag gick ner till centralstationen för att där ta bussen hem. här hemma har varit som en uppjagad ekorre. Så eftermiddagen/kvällen har inte varit så bra.

Ikväll har jag kollat på Frozen II på disneyplus.

Handling:

Anna och Elsa är tillbaka. Elsa har börjat höra en röst som hon inte känner igen. De får veta av trollen som också var med i första filmen att historien inte är vad den ser ut att vara. Så båda två är tvungen att ge sig av tillsammans med renen sven, Olaf och Kristoff. På resan upptäcker det bland annat den verkliga orsaken till varför deras föräldrar dog. Ska Elsa hitta vem rösten är och vad den vill henne?

Recension:

Denna film kom 2019 och blev nominerad till en oscar. Filmen blev nominerad till en oscar för bästa orginal song för låten Into the unknown. Detta är en väldigt bra uppföljare till första filmen som kom 2013. Jag såg denna när den kom på bio. Såg denna på engelska.

Jag ger filmen 3/5

6 svar på ”Som en uppjagad ekorre

  1. Jag har haft en effektiv torsdag. Låter inte alls som en rolig bussfärd nej hoppas det inte händer igen är ju väldigt jobbigt när bussen inte kör som den ska 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *