Lördag 12/10

Dagen började med att när klockan var ungefär 11.25 så tog jag bussen till vaksalagatan. Där klev jag av och gick till busshållplatsen stadsbibloteket. Där väntade jag på att min bästa vän skulle komma med sin buss dit. När hon kom dit så gick vi till filmstaden i Uppsala där vi mötte upp en gemensam vän. Vi hade fått gratisbiljetter till filmen Det kunde varit vi genom våran dagligaverksamhet.

Jag hade en gratis liten popcorn att hämta ut via en app så behövde bara betala för monstern jag köpte för att dricka till filmen.

Filmen var väldigt bra och väl värd att se på bio. Jag tyckte denna var väldigt känslosam då den tog upp hur vi med funktionsnedsättning behandlades på början av 1900-talet. En recension kommer förmodligen på tisdag då jag behöver suga på karamellen innan jag skriver en recension om den.

När filmen var klar så tog jag och min bästa vän en promenad till henne då vi hade planerat att jag skulle följa henne hem och sova över där. Hos henne så såg vi två filmer. Den första var en film som jag inte hade sett förut. Däremot var den inte alls bra utan bara kostig och obehaglig, filmen heter Smile så jag skulle ge er tipset att inte ödsla er tid på den filmen.

Den andra filmen hette Oculus som var bra men jag tyckte den igår var lång och seg men det var nog för att jag var rätt trött redan då vi började kolla på den. Så efter vi såg klart den filmen så gick jag och la mig.

4 svar på ”Lördag 12/10

  1. Trevligt att se bio med vänner. Jag har tänkt att gå på den filmen. Men det blir nog att jag kommer se den när den kommer till någon streaming tjänst istället. Vad bra att du hade en gratis popcorn. Då fick du på bio & betala ingen ting. Det är Nice 🙂.

    Mysigt att se film hos din vän. En mindre bra film & en bra film alltså.

    Ha en bra dag! 🍁

  2. Jag började se filmen Smile men hann inte se klart den innan netflix tog bort den. Det låter som en trevlig dag med att gå på bio med vänner 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *