Ännu en promenad

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra fredag. Här har jag haft en bra dag. Jag började dagen med serien Supernatural säsong åtta. På eftermiddagen var jag på en lite längre promenad. Då jag var ner till Alnäs och jag tog en punk på hitta ut uppsala. När jag kom hem från promenaden så har jag duschat och tvättat håret.

Ikväll har jag kollat på filmen Oppenheimer som jag hyrde på sfanytime.

Handling:

Film handlar om J. Robert Oppenheimer som är atombombens fader. Den handlar om hur han uppfann atombomberna som släpptes i Hiroshima och Nagasaki. Även personer runt om Oppenheimer som hade stor påverkan på vad som hände är även med.

Recension:

Helt klart förra årets bästa film. Ingenting kommer kunna knäcka denna diamant till film. Jag har aldrig tyckt en 3 timmars film kan vara kort att kolla på. Man satt fastnaglad från första scenen till sista scenen. Denna film känns inte som tre timmar lång. Enligt mig har Christopher Nolan överträffat sig själv. Denna film känns redan som en klassiker trots att den är bara ett år gamnal. Christopher Nolan har inte sparat på krutet i denna film bokstavligt talat.

Jag ger filmen 5/5

Filmen fick sju oscar bland annat för bästa film, bästa regi, bästa manliga huvudroll och bästa manliga biroll. Cillian Murphy fick oscar för bästa manliga huvudroll och Robert Downey Jr fick för bästa manliga biroll.


I natt hoppas jag att jag kommer få sova bättre än natten till idag. Jag hade galet ont i benen efter promenaden igår. Så jag är väldigt trött så hoppas jag verkligen får sova.

7 reaktioner till “Ännu en promenad”

  1. Openheimer vill jag verkligen se, får se om jag hyr den, men någon gång ska jag se den. Cillian Murphy är en bra skådespelare och gjort många bra filmer. 🙂

  2. Skönt med promenad ute i solen. Så skönt att duscha efter man har rört på sig på något vis. Openhimer är en bra film.
    Hoppas att du sover gott i natt.

    Ha en bra dag! 🌸

  3. Så skönt med en långpromenad, men synd att du fick så ont benen. Hoppas att du gick sova gott.
    Jag har inte sett Oppenheimer, så det var intressant att få en recension av den filmen. Efter din beskrivning av den känner jag att jag vill se den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *