Äntligen frisk och Jurassic world: Fallen kingdom

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra. Här är man äntligen frisk. Har dock inte varit på någon promenad idag. Har varit hemma och tagit det lugnt men har ätit middag på basen vilket känns skönt. Man blir rastlös då man varit inne i lägenheten i några dagar. Nu har jag varit sjuk så det räcker.

Försten så fick jag min beställning från Amazon igår kväll. Det är den jag visar på bilden ovan. Det som var lite konstigt var att budet som körde ut beställningen kunde inte ett ord svenska. Däremot tyckte jag det var bra att detta budföretag så fick jag skriva under att jag fått beställningen. Det har jag aldrig behövt göra när jag tex fått saker levererade av tex budbee.

Ikväll har jag kollat på Jurassic world: fallen kingdom på sfanytime.

Handling:

Tre år sedan händelserna på Jurassic world utspelade sig har den volcan som finns på ön har blivit klassad som aktiv och experterna fruktar att den kommer få ett utbrott. Frågan är om man ska försöka rädda de dinosaurierna man kan från ön. Owen blir kontaktad och de vill ha hans hjälp att spåra en av hans raptors som kallas för Blue. De säger att de ska föra dinosaurierna till en annan ön men snart visar det sig att de inte kommer göra det utan har planer att sälja dinosaurierna. Frågan är om Owen och hans gäng kommer lyckas stoppa försäljningen och rädda Blue?

Denna film kom 2018. Denna film såg jag redan när den kom på bio. Detta är en väldigt bra uppföljare på den första Jurassic world filmen. Chris Pratt som spelar Owen även i denna film vann två priser för sin roll i denna film.

Imorgon är det Fredag. Då ska jag ha egentid med en personal. Då har jag tänkt åka till Ica maxi och handla. Sen funderar jag på att gå på bio i helgen. Det blir iså fall Dungeons & Dragons: Honor among Theives. Lägger in trailern nedanför.

10 reaktioner till “Äntligen frisk och Jurassic world: Fallen kingdom”

 1. Så skönt att du mår bra igen. Går så mycket så inte konstigt att det kom tillbaka. Har aldrig beställt något från amazon. Är det bra priser och så?

 2. Så skönt att du äntligen är frisk! Ja man blir så himla rastlös av att vara inomhus i flera dagar.
  Jag fick också paket från Amazon, men tyvärr är det Postnord som kör ut där jag bor och dom strular så mycket att jag snart inte vill beställa något av någon längre. Amazon funkar bra, men dom måste välja bort Postnord om det ska funka.
  Jurassicfilmerna tycker jag är så spännande!:)

 3. Skönt att du känner dig frisk! Har själv kommit över en förkylning precis så kan relatera till känslan att det räcker nu.

  Kul att du tittat på Jurassic World! Jurassic-filmerna är favoriter och tycker även de nya hållit måttet. 🙂

  Hoppas det blir bio för dig! Jag visste inte att det skulle komma en D&D-film. Inte för att jag spelat det någon gång men känner till det, så tror det kan göra sig bra på film.

  1. Ja det blir bio för mig imorgon. Nej jag har heller inte spelat spelet. Det är inte första gången de gör film av spel. Jag kommer ihåg Jumanji filmerna med Dwayne Johnson.

 4. Skönt att höra att du blivit frisk. Vila några dagar extra så blir kroppen stark. Här måste vi nästan varje gång kvittera utkörda bud, konstigt att det är så stor skillnad

 5. Skönt att det är frisk nu. Nä. Inga mer sjukdomar.
  Gick ju ändå bra när du fick ditt paket.

  Hoppas att du har haft en bra Fredag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *