Fem en fredag v.12: Random google

black and grey bedspread on bed and pillow
Photo by Pixabay on Pexels.com

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilken är den bästa konsert du varit på?
 2. Bäddar du sängen på morgonen?
 3. Vilken årstid är din favorit?
 4. Hur för du anteckningar?
 5. Vad har funnits längst på din nuvarande att göra-lista?
 1. Vilken är den bästa konsert du varit på?

Jag har inte varit på något som kan kallas konsert. Tror heller jag inte skulle klara av allt folk och den höga musiken en lång stund. Där sätter min ADD stopp och jag går hellre på bio då jag vet att jag klarar det.

2. Bäddar du sängen på morgonen?

Nej det gör jag inte.

3. Vilken årstid är din favorit?

Det är nig helt klart hösten. Med alla naturens färger och att det blir lite kallare så man slipper svettas av att bara gå ut.

4.Hur för du anteckningar?

För hand

5. Vad har funnits längst på din nuvarande att göra lista?

Inget jag kan komma på på rak arm.

17 reaktioner till “Fem en fredag v.12: Random google”

 1. Känner igen mig så väl i det du skriver. Jag står inte heller ut med stora folksamlingar och mycket ljud. Har även haft lit problem med att titta på långfilmer, har svårt med koncentrationen men tränar på det och det går bättre och bättre. Ha en fin helg

 2. Konstaterat när jag läst andras svar på frågorna att vi är många som inte bäddar sängen på morgonen. Hösten är vacker men jag gillar våren bäst för då har jag fortfarande den vackra sommaren framför mig.

 3. Kul att läsa dina svar på dessa frågor 🙂.
  Hösten är kravlös. Så skönt efter sommaren där man ska vara ute när det är fint väder. Samtidigt så är vi inne så mycket ute under höst & vinter. Så vi behöver tanka på med frisk luft under sommaren.

  Det är inte alla som gillar konserter. Det är okej.
  Jag bädda sängen när jag bodde själv med överkast. Men nu rättar jag bara till täcket lite.
  Jag har massa anteckningar i min mobil. Så jag kan snabbt se dem var jag än är.

  Ha en bra dag!

 4. Får man fråga varför du inte bäddar sängen på morgonen, El är det boendet som gör det ? 🥰 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *