En regnig dag,bio biljett köpt och Jurassic world: Dominion

water droplets on glass window
Photo by JACK REDGATE on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er Fredag varit bra.

Här har man kollat på Fear the walking dead säsong sju och har nu bara ett avsnitt kvar av den säsongen. Sen får man vänta på att säsong åtta kommer i maj.

Idag har jag gått en liten promenad. Sen var jag en sväng till Ica maxi medan det spöregnade ute. Det var rätt snabbt gjort. Sen har jag ätit middag och det var kött och till det potatisgratäng. Det var så gott.

Idag har jag köpt en biobiljett till Filmen Dungens& Dragons: Honor among theives imorgon. Filmen börjar 14.30 så ska säga till personalen att spara middag åt mig. Då jag är klart tidigast 16.45 så jag kommer bli sen till middagen imorgon.

Ikväll har jag kollat på Jurassic world: Dominion på sfanytime.

Handling:

På flera håll i USA håller några extremt stora gräshoppor förstöra all foder till våra djur och det vi använder i matlagning. Däremot så konstigt nog så äter de inte grödor från Biosyn. En expert tror Biosyn har gjort de för att få kontroll över hela matkedjan. Samtidigt så är Owen i norra USA där han gömmer sig med Claire och Maisie Lockwood. Snart inser Owen att Blue fått en unge och några lyckas stjäla Blues unge och kidnappa Maisie. Owen ger sig ut på en resa för att ta tillbaka Blue unge och hitta Maisie. Kommer han lyckas?

Detta är den sista filmen i Jurassic era. Jag såg denna film på bio tre gånger. Måna kritiker tycker att detta var en av de sämsta filmerna som kom förra året. Jag håller inte med då jag tycker denna är underhållande och ger en matiné känsla då tre skådespelare från Jurassic park filmen är med. Så har ni inte sett denna men gillar de andra filmerna så bör man se denna.

Imorgon är det Lördag. Då ska det enligt väderapparna snöa. Då ska jag som sagt på bio. Så kommer inte hem förrän tidigast kvart över fem på eftermiddag.

14 reaktioner till “En regnig dag,bio biljett köpt och Jurassic world: Dominion”

  1. Skönt att ha en serie att titta på. Jag har ingen just nu. Men å andra sidan så tittar jag på youtube en del. Så jag har att titta på.
    Här är det vinter landskap igen. Kul att boka biljetter till bio & gå på bio. Hoppas att bion är bra.

    Ha det så bra!

  2. Har just kollat klart lilla huset på prärien. Läste böckerna som barn men inte kollat serien. Men blir lite tomt nu, skulle vilja hitta nått liknande stil

  3. Funderat ett tag om man nu skall se den serien. Var lite förtjust i Walking dead men kunde inte riktigt se alla säsonger helt. Funderar dock på att se klart dem och därefter börja se Fear the walking dead med. ÅÅÅh, D&D är en film som man velat se länge!!! 😀

  4. Vi tittar på outlander nu. Har bara älskat den här serien, men tycker nog sista säsongen är lite seg. Har tittat på de påskäggen också, men kände att jag har så mycket saker just nu och behöver ingenting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *