Årets adventskalender från rituals

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra. Här har man varit på radion. Gjorde inget speciellt. Jag slutade vid tolv och då gick jag till Åhlens. Fick sms igår att mitt paket som jag beställt fanns att hämta. Så hämtade det, däremot så frågade hon i kassan om hon skulle öppna kartongen då de brukar vara så mycket papper. Så det gjorde hon och jag kunde ju bära min adventskalender från rituals som den var var och tog det andra i min kasse.

Jag tog bussen hem. Här hemma har jag ätit mellanmål vilket bestod av två mackor. Annars har jag inte gjort så mycket. Fick hjälp av en personal att sätta upp min adventskalender från rituals.

Ikväll har jag kollat på The hunger games: mockingjay part 1 på viaplay.

Handling:

Efter att ha blivit räddad från sitt andra hungerspel så befinner sig Katniss Everdeen i distrikt 13. Där får hon veta att Peeta, Johanna och Annie hålls fågna i huvudstaden. Katniss accepterar att bli deras mockingjay i kampen mot huvudstaden. Frågan är om hon kommer få se Peeta igen?

Recensionen:

Denna film är den tredje filmen i the hunger games filmerna. Denna film kom 2014.Filmen är baserad på boken The hunger games: mockinjay. Däremot har man delat upp boken i två filmer.

Detta är tyvärr den filmen i serien som är sämst. Däremot är man tvungen att kolla på den om man ska kolla på filmerna. Då den innehåller viktiga ledtrådar som man får svaret på i andra mockingjay part 2.

Mitt favorit citat från filmen är:

 Katniss Everdeen: I have a message for President Snow. You can torture us and bomb us and burn our districts to the ground. But do you see that? Fire is catching… And if we burn… you burn with us!

Jag ger filmen 2,5/5

10 reaktioner till “Årets adventskalender från rituals”

  1. Oh har funderat på att köpa en adventskalender till mig själv, men inte bestämt mig för vad för någon, bara haft choklad kalender innan. Men kan inte bestämma mig. Men ser så mysig ut den du köpt! 😀

  2. De är en prydnad de där kalendrarna. Så vackra. Var det en ljusslinga med i år igen? Bytte till body shop i år så får jag se om jag blir nöjd.

  3. Tycker att rituals är den snyggaste kalendern i år. Den är så fin när den står med allt upplockat. Hoppas den är fyllts med mycket roliga ting.

    Jag har sett första utav de filmerna och jag fastnade inte direkt. Jag känner allt för mycket folk som kommer just från krigsdrabbade länder så jag har svårt för våld på film.

    Ha en jätte fin fredag!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *