En kall novemberdag

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra. Här har dagen varit bra. Har varit på radion och där hade jag indiemöte. Vi upptäckte att det var ungefär en månad sist. Det är för att jag varit sjuk. Vi har indiemöte varannan vecka. Det känns verkligen att det har blivit kallare i luften. Idag så fick verkligen bussen köra försiktigt då det var bitvis blankis på vägarna. Idiotiskt nog har ju bussarna all väders däck och inte vinterdäck. Slutade vid 12 så gick då till busshållplatsen och tog bussen direkt hem.

Här hemma har jag ätit mellanmål. Duschat och tvättat håret. Jag har också kollat på serien Grimm säsong tre. Nu börjar jag närma mig slutet på den säsongen. Har fått sms att mitt paket finns att hämta på åhlens som bland annat innehåller min adventskalender från rituals. Så tänker hämta den imorgon efter att jag slutat på radion.

Ikväll har jag kollat på The hunger games: catching fire på viaplay.

Handling:

Efter att Katniss och Peeta vunnit hungerspelen tillsammans så skickas de ut på en segerturné i alla de andra distrikten och som avslutas i huvudstaden. Efter segerturnén så återvänder dem hem. Däremot visar det sig att spelledarna och President snow har ett ess i rockärmen och säger att årets deltagare i det 75 hungerspelen ska lottas fram från vinnarna av hungerspelen i varje distrikt. Tyvärr så visar det sig att distrikt bara haft en tjej som vunnit så Katniss blir klar som tävlande. Däremot så står det mellan Peeta och deras mentor från förra hungerspelen Haymitch. När Haymitch namn dras så går Peeta in som frivilig. Ska Katniss och Peeta lyckas överleva ett andra hungerspel?

Recension:

Detta är den andra filmen av The hunger games filmerna. Denna film kom 2013. Denna film är baserad på boken The hunger games: catching fire av Suzanne Collins. Filmen har vunnit flera priser och bland annat har Donnald Sutherland vunnit pris som bästa skruk för sin roll som President Snow.

En väldigt bra uppföljare till den första filmen. Jag tycker faktiskt detta är den bästa filmen av hunger games filmerna. Denna film har bästa rating på imdb av alla fyra filmerna.

Jag ger filmen 3.9/5

13 reaktioner till “En kall novemberdag”

 1. Vad trevligt att du kunde vara med på mötet efter att ha missat det på grund av sjukdom. Har för mig att allvädersdäck ska fungera i alla väglag. Dubbdäck kan de inte ha på grund av tyngden. Så är det hos mig iallafall. Så trevligt med en julkalender. Förra året hade jag en kalender med olika sorters te. Den vill jag inte ha i år igen. De där filmerna är bra, gillar dom allihopa.

 2. Nu blir jag nyfiken, vad innebär indiemöte? Jag bara antar att det kretsar kring indiemusik? 🙂

  Kul med kalender från Rituals! De brukar väl ha en rätt så bra?

  Hunger Games-serien är bra. Tänker du se den nya filmen när den har premiär?

  1. Indiemöte är något som vi har. Där går vi igenom vad vi har gjort de senaste 14 dagarna på radion. Vi går också igenom hur vi själva mår. Sen sätter vi upp lite mål tills nästa möte.

 3. Ja, jag såg nu lite snö vid backen här med. Ja de borde byta däck väldigt snart.

  Ang din fråga com D A R K serien så finns den på Netflix 🤗

 4. Hoppas att mötet gick bra. Mm verkligen kallare i luften nu ❄️. Jag bär nu både vantar & halsduk. Gillar inte att bära mössa.
  Så skönt att duscha. Sen krypa i soffan & se serie eller film.
  Kul att du ska hämta paket – din adventskalender 🎁 😊.

  Ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *