Biobesök, ångest och en mindre bra dag

Hallå där!

Hoppas er fredag varit bra. Här började jag dagen med Supernatural. Har börjat kolla på säsong fem nu. Sam har lyckats se till att Lucifer har lyckats ta sig ur buren så han vandrar på jorden igen.

Vid 13.22 så tog jag bussen in till stan. Där gick jag till hemmakväll för att köpa lite godis och dricka. Efter gick jag till bion. Där vid 14.35 så startade film Blue beetle. Filmen var inte någon höjdare. Fick verkligen anstränga mig för att sitta kvar tills filmen var klar. Däremot så brukar jag inte se filmer som är baserad på karaktärer från DC.

Nu sitter jag och kollar på supernatural säsong fem. Har haft en del ångest så har behövt ta vid behovs medicin. Har lyckats nå mitt mål 5000 steg idag.

Blev lite kortare inlägg idag då biobesöket tog stor del av dagen.

6 reaktioner till “Biobesök, ångest och en mindre bra dag”

  1. Min fredag varit bra. Trevligt att gå på bio. Tråkigt att filmen inte var bra. Skönt att vara hemma tidigt ändå.

    Ha en bra dag!

  2. Jag var ganska trött då jag kom hem från jobbet igår. Gjorde inte allt för mycket faktiskt. Vi åt tortillapizza och sen gick jag och la mig typ. Hoppas du mår bättre idag då det kommer till din ångest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *