Fem en fredag v.34: repetition

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är något du upprepar varje dag?
 2. Vilken bok, film eller serie har du tittat på eller läst flera gånger?
 3. Vad lär du dig aldrig?
 4. När lärde du dig senast något utantill?
 5. Vilket var det vanligaste samtalsämnet under den här veckan?
 1. Vad är något du upprepar varje dag?

Det är nog mina promenader för märker hur mycket bättre jag mår när jag håller igång.

2. Vilken bok, film eller serie har du tittat på eller läst flera gånger?

Oj denna skulle jag kunna skriva hur mycket som helst på. Två filmer jag kan titta hur mycket som helst på är Titanic och The green mile. Jag har läst Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes flera gånger, har även lyssnat på dessa böcker flera gånger.

3. Vad lär du dig aldrig?

Svår fråga. Däremot så saknar jag tidsuppfattning. Det innebär att ska jag på bio så brukar jag ha min träningsklocka på mig så jag kan se hur lång tid det har gått utan att behöva starta min mobil.

4. När lärde du dig senast något utantill?

Oj kommer inte ihåg. Däremot så är jag den att har jag gjort något några gånger så går det automatiskt efter det.

5.Vilket var det vanligaste samtalsämnet under den här veckan?

Det har nog varit mitt psykiska mående och min ångest som varit hög denna vecka.

11 reaktioner till “Fem en fredag v.34: repetition”

 1. Aldrig sett Green Mile. Får passa på att se den idag! 😀 Såg Titanic ett tillfälle som barn; den är verkligen så sorgligt. Klarar inte av den.

  1. what? då har du missat en klassiker till film. Vill bara varna dig att det är svårt att se The green mile utan att gråta då den är sorglig också på sitt sätt.

 2. har sett Den gröna milen ett par gånger men aldrig Titanic. Män som hatar kvinnor har jag sett som film, men jag har inte läst böckerna eller sett de övriga filmerna. så klokt av dig att promenera. det borde jag göra mycket mera

 3. Titanic har jag också sett mer än en gång, den går att titta på flera gånger. Och promenera, jag gjorde det i somras en del o sa till mig själv att jag skulle fortsätta, men …. måste se till att komma igång med det jag med, för som du skriver, man mår bättre av det.
  Ha en fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *