En dag med lunch hos min bästa vän, filmen The pope´s exorcist

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra. Här började jag dagen med att gå upp vid nio. Kollade på tv. Klockan var halv elva då jag tog bussen in till Uppsala. Vid 11.21 tog jag bussen hem till min bästa vän. Väl där så blev jag bjuden på lunch samtidigt som vi såg filmen The pope´s exorcist.

Handling:

Gabriel Amorth är Vatikanens expert på exorcist tvingas åka utomlands för att hjälpa ett barn som sägs vara besatt av en demon. Väl där inser han och en till präst som följt med honom att pojken är besatt men de måste lista ut demonens namn för att kunna hjälpa barnet. Kommer de lyckas?

Recension:

I rollen som Gabriel Amorth ser vi ingen mindre än Rusell Crowe. Enligt mig så gör Rusell Crowe sitt livs bästa roll. Filmen var väldigt obehaglig men det var lite det som gjorde att den var så bra som den var. Däremot har man lätt att få mardrömmar av filmer ska man inte se denna på en kväll. Denna film är en av de bästa nya skräckfilmerna. Jag tycker den inte kommer upp till Evil dead rise nivå men denna är ett bra tips om man gillar skräckfilmer som är obehagliga. Denna film är baserad på Gabriel Amorths files. Det är lite som the conjuring filmerna är baserad på Ed och Lorraine Warren files.

Jag ger filmen 4/5

När jag kom hem så har jag kollat på tv i basen. Var så slut när jag kom hem att jag trodde jag skulle somna. Men efter en dusch så är jag piggare. Däremot så har jag valt att inte räkna steg idag med tanke på hur trött jag var när jag kom hem och att jag varit i farten två dagar i rad nu. Hur jag mår imorgon återstår att se…

4 svar på ”En dag med lunch hos min bästa vän, filmen The pope´s exorcist

  1. Trevligt att umgås med din vän 🙂. Skönt att ta en dusch & sen vila efter dagen. Hoppas att du mår bra denna söndag 🙂.

    Hoppas att du får en bra dag!

  2. Vad trevligt med en liten lunchdejt. Sådant är alltid vardagslyx, Även om det kan vara bra att kolla så man rör sig så kan det ge motsatt effekt ibland. Helt OK att strunta i stegen ibland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *