Söndag, förkyld och eftermiddagen tillbringad i soffan

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra söndag! Min började med säsong fem av Supernatural. Börjar närma mig slutet på säsongen nu. Vid elva gick jag en promenad till coop för att handla lite.

Dagen blev inte som den var tänkt. På eftermiddagen började jag få ont i halsen och det känns som jag har en ordentlig förkylning på gång.

Så eftermiddagen har tillbringats i soffan. Jag kollade på Beck: Lockpojken på tv4play. Sen senare på eftermiddagen så har jag kollat på Lord of the rings: the fellowship of the ring extended edition.

Handling:

Frodo får ärva en ring av Bilbo som är Frodos mors kusin. När bilbo gett sig av för att gå till alverna så får Frodo veta av Gandalf att han ska gömma ringen. När Gandlalf återvänder så får Frodo veta att den ring han fick av Bilbo är den ring Sauron gjorde i hemlighet i dommedagsberget. Allt för att kunna styra över alla raser i midgård. Frodo får också veta att Bilbo hittade ringen i Gollums grotta. Gandalf säger åt Frodo att han måste ge sig av då han hittade inte Gollum innan fienden hittade honom. Frodo ska bege sig till Bree och den stegrande ponnyn och Gandlalf ska möta honom där. Kommer Gandalf möta honom där och vad kommer hända? Vad ska de göra med ringen?

Recension:

En av de bästa filmerna som någonsin har gjorts. Denna film kom 2001 men alla tre sagan om ringen filmerna spelades in direkt. Detta har inte gjorts innan eller efter. Denna film fick fyra oscars. Denna film är baserad på boken Lord of the rings: Fellowship of the ring av J.R.R. Tolkien. Vet ni att i den scenen där Gandalf slår i huvudet var en olycka men man valde att ha med det vilket jag tycker är bra då det är lite komiskt.

Imorgon kommer jag vara hemma, då jag blivit sjuk. Så kommer tillbringa dagen i soffan framför tv:n.

11 svar på ”Söndag, förkyld och eftermiddagen tillbringad i soffan

  1. Sagan om ringen filmerna är ju så bra. Vi hade ledmotivet från just de filmerna som bröllopsmarsch på vårt bröllop. Lite kul tycker jag. Hoppas du kryar på dig snabbt

  2. Hade en bra söndag. Skönt att du hann ta promenaden innan du kände av i halsen. Drygt att bli sjuk. Men så är det nu i början när jobb & skolor har dragit igång. Bra att du är hemma & kurerar dig.

    Krya på dig!

  3. Åh Lockpojken har jag sett för flera år sedan, älskar de gamla beck filmerna med Peter Haber och Mikael Persbrandt. Hoppas du mår bättre snart inte alls kul att vara förkyld. Krya på dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *