Bloggutmaning dag 5: En bokstav i…

alphabet close up communication conceptual
Photo by Pixabay on Pexels.com

Dags för dag 5 i saramadeleines bloggutmaning.

En bokstav i mitt förnamn är D och för mig står det för Djärv….

De andra bokstäverna är I som står för Intelligent och A som står för Annorlunda.

Vilka bokstäver har du i ditt förnamn och vad står de för?

7 reaktioner till “Bloggutmaning dag 5: En bokstav i…”

  1. Det var fina betydelser av alla tre bokstäverna i ditt namn. Jag vet inte var man hittar vad bokstäverna betyder. Jag försökte googla och då hittade jag iofs andra intressanta saker om bokstäver och namn, som t ex vad det betyder om man har dubbelt av nån bokstav i namnet. Jag tycker att det är kul med betydelser av olika saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *