Onsdag och fortfarande ont i hälen

Hallå där!

Hoppas er onsdag har varit bra. Här har man varit på radion. Där har jag haft indeimöte med en handledare. Sen har jag också kollat på en film som har med mitt nästa program att göra. Min nya programserie kommer ha film som inriktning.

När jag slutade på radion så gick jag till hemmakväll. Där köpte jag läsk och lite lösgodis. Sen gick jag till centralstationen och tog bussen hem. Jag gick inte någon promenad när jag var på radion då min häl gör fortfarande ont men har trots det kommit upp i 5000 steg idag.

Hemma har jag duschat och tvättat håret. Ätit middag och det var Spaghetti och köttfärsås.

Ikväll har jag kollat på The hobbit: the battle of the five armies extended edition.

Handling:

Efter att ha fått ut draken Smaug ur det ensamma berget så måste dvärgarna rusta sig för nya strider. De har inte bara den vita orcherna efter sig utan också alverna som de lyckades rymma ifrån. Samtidigt som dvärgarna letar efter the arken Stone som ska finnas någonstans i berget bland allt guld. Kommer dvärgarna hitta the arkenstone och kommer någon lyckas döda Smaug?

Recension:

Detta är den tredje och sista hobbit filmen som kom ut 2014. Denna såg jag på bio med morsan. Filmen blev nominerad till en oscar för Best Achievement in Sound Editing. Sammanlagt fick hobbit filmerna sju Oscarsnomineringar men vann tyvärr ingen oscar.

Det är i den första Hobbit filmen Bilbo hittar ringen som han sen ger till Frodo i Lord of the rings: fellowship of the ring. Så ja Gollum är med i den första filmen. I filmen kallas Gandalf för Mithrandir som betyder The grey pilgrim.

Denna film har de vävt samman med Lord of the rings genom att den sista scenen är en av de första scenerna i Lord of the rings.

4 svar på ”Onsdag och fortfarande ont i hälen

  1. Vad ska din programserie handla om? Skriver du manus i detta nu? Jätteroligt att du fått fortsätta med ditt radiojobb.

    Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om The Hobbit-filmerna. Lord of the Rings hör till mina absoluta favoritfilmer och jag är övertygad om att jag aldrig kommer tröttna på dem. Kul när tjugoåriga filmer ännu står sig. Jag har inte sett Maktens ringar ännu. Har du gjort det och vad tycker du om serien i så fall?

  2. Vad bra att det gick bra på jobbet. Köttfärssås med spagetti är svårslaget 😊. Skönt att duscha &’sen se film. Hobbit filmerna tycker jag är bra. Nu var det ett tag sen jag såg dem.
    Ha en bra torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *