En bra söndag och American history X

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra. Här har det varit upp mot 25 grader. Har kollat på The 100 säsong fem på netflix. Har varit till Hemköp för att köpa saft. Då när jag åkte buss så lyssnade jag på ljudboken the 100: Homecoming som är den sista ljudboken i serien The 100.

Idag har jag gått över 5000 steg. Så har nått mitt mål. Det är dags att sammanfatta vecka två av stegutmaningen. Jag har nått mitt mål med att gå minst 5000 steg per dag plus att jag minst 1 gång per vecka nått 7000 steg. Har ett snitt på 6100 steg per dag denna vecka som varit så jag känner mig mer än nöjd.

Ikväll har jag kollat på American History X på hbomax.

Handling:

Dererk döms till fängelse för att ha mördat en svart kille som med sina vänner försökte sno hans bil. Derek inser i fängelset att han kan inte fortsätta på samma väg om han ska överleva i fängelset och när han kommer ut. När han får lämna fängelset så kommer han hem bara för att inse att hans lillebror är på väg att gå samma väg som han en gång gick. Ska han lyckas rädda sin lillebror så han inte behöver gå igen det han har nyss gått igenom?

Recension:

En väldigt bra film men väldigt rå i vissa scener. En film man bör se om man läser om nazismen. Däremot ska man man vara minst 15 år när man ser denna film. Edward Norton vart Oscarsnominerad för bästa manliga huvudroll för sin roll Derek i denna film. Denna film har ett betyg 8.5/10 på imdb där den också är nummer 38 på topplistan över alla filmer på Imdb. I år är det 25 år sedan denna film hade premiär då den kom 1998.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Då ska jag till radion. Måste säga till handledare att jag måste vara ledig på tisdag då jag har tid hos läkare på ackis. Annars kommer jag fortsätta köra denna stegutmaning jag kör i maj.

6 reaktioner till “En bra söndag och American history X”

  1. De stegen ska du vara väldigt nöjd med. Tror det är bra att höja på det sättet du har gjort där. Små steg åt rätt håll.

  2. Jag hade en bra söndag. Njöt i solen ☀️😊.
    Det är bra antal steg du kommer upp i👍🙂.
    Tror jag har sett filmen. Då jag har en sambo som kollar på sånna filmer.

    Hoppas att det går bra hos läkaren.

    Ha en bra tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *