En dag hemma och filmen Daylight

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra torsdag. Här har man varit hemma, men är helt frisk nu. Så började dagen med serien Fringe säsong tre på hbomax.

Klockan var ca 12 när jag gick ner till coop och handlade. Sen tog jag bussen hem. Efter en liten paus så gick jag ut en liten sväng i skogen. Gjorde misstaget att inte ha på mig myggmedel, för h-lvete vad det var mygg. Aja så gick en sväng så har kommit upp i 5000 steg idag.

På eftermiddagen har jag duschat och tvättat håret. Insett att jag måste köpa en ny handduk då mitt badlakan tar minst 2 dygn på sig att bli torrt. Det har jag tänkt göra imorgon och då har jag tänkt åka till Gränby.

Ikväll har jag kollat på Daylight på skyshowtime.

Handling:

Ett gäng stjäl en bil som innehåller diamanter och får polisen efter sig. För att komma ifrån polisen kör de ner i Hollandstunneln men får problem och råkar köra in i några lastbilar som fraktar giftigt innehåll. Det får tunneln att explodera. Snart behöver de överlevande verkligen kriga för att överleva. Från utsidan så kommer en kille som spelas av Sylvester Stallone försöka ta sig in tunneln för att försöka rädda de sim överlevt.

Recension:

Detta är en klassiker till film som kom ut 1996. Som jag skrev så spelar Sylvester Stallone en av de största rollerna. Filmen blev nominerad till en oscar för bästa Best Effects, Sound Effects Editing. I filmen har också Viggo Mortensen en liten roll. Detta är alltså innan Viggo spelar Aragorn i Sagna om ringen filmerna.

4 reaktioner till “En dag hemma och filmen Daylight”

  1. Skönt att du mår bra igen. En promenad i naturen gör alltid underverk, förutom myggen då. Hoppas du klarade dig ganska bra ändå utan myggspray

  2. Skönt att du är frisk nu🙂. Märkte det med igår att det är mycket mygg nu. Gick bara förbi en dunge. Så blev jag attackerade.
    Hoppas att du hittar några nya dusch handdukar då.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *