Hemma, supernatural och Independence day

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra. Här är det bättre men har varit hemma och tagit det lugnt idag. Ska också vara hemma imorgon då det är bättre att vara hemma en dag för mycket.

Började dagen med serien Supernatural säsong sex. De har insett att Sams själ är kvar i buren med Michael och Lucifer. De vet inte om de kan få den tillbaka, eller om de vill att Sam ska få den tillbaka efter att ha varit i buren med Lucifer och Michael i över ett år. Crowley dyker upp som king of hell.

Ikväll har jag kollat på Independence day på sfanytime

Handling:

Helt plötsligt så kommer rymdskepp och man får svaret att vi inte är ensamma. Frågan är hur de hittat hit, vad de är ute efter och hur ska människorna lyckas kunna få deras skepp som är skyddad av en osynlig sköld att bli träffad av raketer eller bomber som människorna skjuter mot deras skepp.

Recension:

Vem kan ha missat denna klassiker med Will Smith och som kom redan 1996. Denna film är en tung action rulle idag. Denna film är rätt lång film då den är 2 timmar och 25 minuter. Vilket enligt mig så är den en perfekt film att se tex när man är sjuk och vill få tiden att gå. Denna film fick en oscar för bästa visual effects.

Förra året vann Will smith sin första oscar men det var inte det som han blev mest uppmärksammad för. Will smith gick nämligen upp och klappa till den som ledde oscargalan efter att den skämtat om wills fru. Will Smith har blivit av stängd från galan i tio år framåt.

12 reaktioner till “Hemma, supernatural och Independence day”

  1. När man blir sjuk så kan man egentligen sjukskriva sig för hela veckan. Därför man vet att man är sjuk i några dagar. Sen vill man återhämta sig i några dagar med. Men man hoppas ju hela tiden att bli frisk snabbt.
    Min onsdag varit bra. Har varit sol. Skönt i solen 😊.

    Krya på dig!

  2. Jag har sett första indenpence day, och om jag inte minns helt fel gillade jag den. Det är väl bra att vara hemma en dag extra så man hinner bli helt frisk,

  3. Du har helt rätt i att man ska vara hemma en dag extra. Så man kan vila ut sig helt, annars är det lätt att det kommer tillbaka igen. Har faktiskt inte kollat på den serien, men kan tänka mig att den är bra om man gillar den typen av serie! 😀 Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *