Om någon sagt till mig för 10 år sedan att…

Hade någon sagt till mig 2013 alltså för tio år sedan att jag kommer vara där jag är idag hade jag inte trott på den personen. Jag hade nog svarat att är lika stor chans att grisar skulle börja flyga.

För tio år sedan bodde jag på behandlingshem. Där jag en period efter det att jag varit i Grekland fick ångest medicin tre gånger dagligen utöver min morgon och kvälls medicin. Jag var verkligen på botten och famla runt i mörkret. Minns att jag har berättat för er tidigare så var min pappa och min lillebror ner och hälsade på mig. Jag fick veta i efterhand att min lillebror hade tagit väldigt illa vid sig att se sin storasyster må så dåligt som jag gjorde då.

Nu tio år senare så har jag för mer än ett år sedan blivit av med min borderline diagnos. Vilket jag hade på känn själv då jag insåg att jag mått för bra för att ha diagnosen. Jag har även gått ner i vikt då jag börjat få in promenader varje dag då jag är frisk. Jag tror det med kombination av mediciner gör så att jag mår så bra som jag gör idag. Visst har jag sämre perioder men de är absolut inte lika djupa och mörka som för tio år sedan.

10 reaktioner till “Om någon sagt till mig för 10 år sedan att…”

  1. Vilken resa, vad fint att höra att så mycket har hänt på 10 år och till det bättre. 🙂 Det måste vara stärkande att inse också. Och vilken lättnad det måste ha varit att få bort en diagnos? Hoppas ditt mående får fortsätta vara bra.

  2. Jag blir så glad av att läsa sådant här. Man kan må bra trots att det ser svart ut. Det där med promenaderna gör ju att du mår bättre också. Om du känner att du behöver det så är ju en viktnedgång ett plus, men det största pluset är nog måendet.

  3. Skönt att borderline diagnosen idag är borta 😊. Ibland får man påminna sig om hur långt man har kommit. Tänka på hur man har mått. Å tänka på vad man är idag.
    Frisk luft gör mycket ☘️för både kropp & själ.

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *