En dag med fint väder och huvudvärk

Hallå där!

Hoppas er onsdag varit bra. Här blev man väckt klockan åtta av personal. Vid nio tiden gick jag ut till bussen för att åka till radion. Det var när jag stod och väntade på bussen som jag tog bilden ovan.

På radion så har jag haft indiemöte med en av handledarna och sen har jag kollat på en film som research till mitt nästa program. Däremot så sa jag på mötet att jag är osäker om jag kommer kunna spela in nästa vecka.

När jag slutade vid tre så gick jag ner till centralstationen för att ta bussen hem. Det syntes att det kom väldigt mycket snö igår då det var ställen där de inte hunnit skotta än. Det var bland annat på trottoarer de inte skottat så man fick gå på sidan av vägen.

Ikväll har jag kollat på Venom på disneyplus.

Handling:

Eddie har länge försökt avslöja den ökände grundaren av Life Foundation, geniet Carlton Drake. När han undersöker ett av Drakes experiment, förenas utomjordingen Venom med Eddies kropp, och plötsligt har han otroliga superkrafter. Oförutsägbar och driven av raseri tvingar Venom Eddie att kämpa för att behålla kontrollen. När Eddie och Venom behöver varandra blir föreningen allt starkare. Var slutar Eddie och var börjar Venom?

Recension:

Filmen släpptes 2018 0ch jag såg den redan när den kom på bio. Denna film innehåller en massa action men ändå en del av humor. Tom Hardy spelar Eddie och gör det briljant. Denna film har fått en efterföljare som heter Venom: Let there be carnage som kom 2021.

Jag ger filmen 3/5

Idag har jag haft ont i huvudet så har nyss varit tvungen att ta en alvedon så hoppas det släpper tills imorgon.

7 reaktioner till “En dag med fint väder och huvudvärk”

  1. Tack för filmtips och så fint att du sedan kan få prata om det i radioprogrammen sedan. Samt förstår att man inte kan hinna med allt. Ja nu är det vinter.

    Tack för filmtips

  2. Det var mycket fint väder i onsdags. Det är mycket trevligt att solen tittar fram vid denna årstid ☀️😃.
    Du får tar det som det kommer. Får du upp ett program nästa vecka så är det bra. Ingen tar ju skada av det. Bara får vänta en vecka extra 🙂.
    Ja, jag har hört att ni & dem vid kusten har fått mycket snö ❄️.

    Ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *