En dag med regn, åska och bokläsning

{”eId”:”560415702632842″,”CameraPosition”:1}

Godkväll!

Hoppas er fredag har varit bra. Min har varit bra.

Jag började dagen med serien Outlander säsong två. Jamie och Claire befinner sig i Paris. Claire har fått veta att Jack Randall som de trodde var död lever. Claire våndas och försöker göra allt för att Jamie inte ska få veta att hans fiende lever.

Vid tolv tiden så åkte jag till Uppsala. Där var jag in på hemmakväll och köpte lösgodis då jag hade en kupong som gav mig 10% rabatt på lösgodis. Efter det åkte jag till Gottsunda och var in på Ica där. Sen åkte jag hem.

På eftermiddagen har vi haft åskan på besök. Så det blev att stänga av tv:n och datorn. Det började även hällregna så jag gick in på min toalett och läste i boken Urtidsparken. Just nu håller jag på att läsa ett kapitel som nästan är 40 sidor långt. Vilket känns som ett stort kapitel och det är inte helt lätt att ha ADHD som spökar. Så det blev att jag läste några sidor för att sedan ta några minuters paus. Just för att kunna koncentrera mig och vara fokuserad. Ska försöka läsa klart kapitlet ikväll.

4 svar på ”En dag med regn, åska och bokläsning

  1. Vad mysigt att sitta och läsa medans det regnade ute. Skönt att du hann komma hem innan åskan och regnet kom på besök 🙂 Här har det varit fint väder men blåsigt

  2. Ja det har åskat här också och regnat mycket. Det kommer stundtals sol också. Det är nog normal svensk sommar, vilket jag tycker är skönt egentligen med tanke på att man vill hålla klimatet så som det ska vara.

    Skönt att sitta inne då det regnar, men jag tycker det är skönt att motionera då det är regn ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *