Lördag och en hel del ångest

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra lördag. Här började jag dagen med serien Outlander säsong två. Claire har varit tvungen att berätta för Jamie att Jack Randall lever. Samtidigt så är Claire gravid med deras första barn.

Idag åkte jag in till stan för att reklamera min laddarsladd men det visade sig att det troligtvis är min adapter som är det som är glapp eller inte fungerar som den ska. Så jag kommer behöva åka in imorgon också och hoppas att hon som hjälpte mig har rätt. Så hoppas verkligen jag kan reklamera den så jag kan få en ny utan att betala. Så håll gärna tummarna för mig.

Har läst lite i boken men är håller fortfarande på med det långa kapitlet som nästan är 40 sidor långt.

Kvällen har innehållit en hel del ångest så det blir ett litet kortare inlägg ikväll.

6 svar på ”Lördag och en hel del ångest

  1. Hoppas att det löser sig för dig med din laddarsladd, så tråkigt när det inte fungerar. Hoppas du mår bättre imorgon. Läsning hjälper mig när jag mår dåligt 🙂

  2. Hoppas att det löser sig med laddarsladden och att hon i butiken hade rätt. Hoppas också på att du slipper betala. Jobbigt med ångest. Hoppas att du mår bättre idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *