En dag som blev lite tråkig

thoughtful ethnic woman looking through window
Photo by Bruno Bueno on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er fredag varit bra. Här började jag dagen med Supernatural säsong elva. Har nyss börjat kolla på den säsongen så har inte mycket jag kan berätta. Efter att ha ätit lunch så åkte jag till Gottsunda för att handla. Har inte hänt så mycket idag. Har hämtat ett paket som jag fått i ett samarbete men skriver mer om det senare.

Ikväll har jag kollat på The silence of the lambs på viaplay.

Handling:

Clarice Starling är en tjej som går polishögskolan i USA när hon får uppgiften av chefen för beteende gruppen att besöka den kända seriemördaren Hannibal Lecter på det fängelse där han hålls inburad. Det är för att försöka få Hannibal att hjälpa dem med att fånga mördaren Buffalo Bill som de jagar. Kommer clarice kunna övertala Hannibal att försöka hjälpa dem så de kan gripa Buffalo Bill?

Recension:

Detta är en klassiker numera. Den kom 1991 och fick hela 5 oscars. Anthony Hopkins som spelar Hannibal fick oscar för sin roll i denna film. Även Jodie Foster som spelar Clarice Starling fick en oscar för sin roll i denna film. Anthony Hopkins och Jodie Foster har en väldigt bra kemi och båda är otroligt bra i rollerna dem spelarFilmen är rankad 22 i topplistan av alla filmer på Imdb. Filmen är baserad på boken The silence of the lambs av Thomas Harris.

Jag ger filmen 3/5

4 reaktioner till “En dag som blev lite tråkig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *