En härlig lördag och Berättelsen om Narnia: Prins Caspian

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra lördag.

Här har man börjat kolla på Fringe säsong ett på hbomax. Har bestämt att jag ska se alla säsongerna som jag gjorde med the 100. Efter det så har jag tagit en längre promenad nere vid vattnet. Det var då jag tog bilden. Det är härligt väder ute. Så har nått mina 5000 steg idag.

Efter promenaden så har jag duschat och kollat på Grimm säsong tre. Så kollar jag på den serien tills det är dags att gå ner till basen för att äta middag. Nu har jag varit nere på basen och ätit middag vilket var chiliconcarne och ris. Det var väldigt gott. Kom på när jag satt och åt att jag hade kläder i torktumlaren. Det var torrt tack och lov. Så fick med det jag tvättat och tumlat upp till mig.

Nu ska jag kolla på Berättelsen om Narnia: Prins Caspian.

Handling:

Edmund, Lucy, Peter och Susan återvänder till Narnia ännu en gång. Däremot upptäcker de att mer tid har passerat i Narnia än deras verkliga värld. Nu måste de slås mot en elak kung och hjälpa Prins Caspian få tronen. Kommer de se Aslan igen och kommer de lyckas slå den elaka kungen?

Recension:

Detta är den andra filmen om Narnia som kom 2008. Här återvänder man till Narnia med de fyra barnen från den första filmen. Narnia är inte som de minns och ännu en gång. I en roll ser man Peter Dinklage som annars är mest känd för sin roll i Game of thrones. Denna film är baserad på boken The chronicles of Narnia: Prince Caspian av C.S. Lewis

4 reaktioner till “En härlig lördag och Berättelsen om Narnia: Prins Caspian”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *