En kortare måndag och Dungeons&dragons: honor among theives

Hallå där!

Hoppas er måndag varit bra. Här har man varit på radion. Har kollat på serie och fortsatt skriva på mitt manus. Gick även en promenad medan jag var på radion. Efter jag kommit tillbaka från promenaden så var jag så trött att jag hade svårt att koncentrera mig. Så runt tio i två så gick jag till en handledare och sa att jag är så trött att jag inte kan vara kvar.

Så det var bara att gå ner till centrum för att sedan ta bussen hem. Här hemma har jag duschat, käkat middag och det var snitsel och pommes och bearnaisesås. Det var så gott. Nu känner jag mig piggare än vad som jag kände mig på radion. Idag har det varit rätt kallt här då det är soligt men det har varit kalla vindar som blåst.

Ikväll har jag kollat på Dungeons & Dragons: Honor among thieves.

Handling:

En grupp bestående av fyra personer ger sig ut på en jakt efter en relik. De fyra personerna består av tjuven Edgin , Holga barbaren, Doric och Simon som är en trollkarl. Edgin letar samtidigt efter hans dotter som han inte riktigt vet vart hon har varit medan han har suttit fängslad.

Recension:

En väldigt bra film som innehåller fanatsy, humor och en rejäl dos av äventyr. Så om du gillar fantasy och äventyr är denna film ett bra tips. Jag såg denna tre gånger på bio. Denna film har idag släppts på sfanytime. Just nu så går det bara att köpa den men från den 12/6 så kan man hyra den.

Imorgon är det tisdag och då ska jag till radion. Fortsätta med mitt manus. Har kommit underfund att jag måste ha mitt manus klart på torsdag. Då det är klämdag på måndag och tisdagen är röd dag då det är Sveriges nationaldag. Så jag kommer vara ledig från torsdag till onsdag nästa vecka.

8 reaktioner till “En kortare måndag och Dungeons&dragons: honor among theives”

  1. Inte alltid att man orkar med. Skönt att kunna säga till och så gå för dagen, tror många arbetsplatser skulle funka bättre om vi vågade lyssna mera på våra kroppar i stället för att bara pressa oss till framgång

  2. Tror många känner en trötthet nu. Vi längtar väl alla efter lite ledighet och sommarvärme. Härligt med långledighet nu ,men jag jobbar på nationaldagen.

  3. Det är la tur att du kunde säga till din handledare att du var super trött men huvudsaken är ju att du vaf där och du gjorde ditt bästa.

  4. Visa dagar är man tröttare än andra dagar. Kan bero på värmen & solen. Va ju bra att du kände dig piggare efter en dusch & middag. Skönt med lång helg. Jag jobbar måndag. Så bara ledig tisdag & fredag nästa vecka. Bli skönt. Men en fullspäckad vecka 😅.

    Ha en bra onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *