Ett bra fynd och Annabelle creation

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra. Här har man haft skiftande väder. Det har varit fint väder för att sedan börja regna. Här har man kollat på The 100 säsong sex på netflix. På eftermiddagen har jag varit och hämtat böckerna jag köpt av en tjej via facebookmarket. Det är de fyra böckerna som ingår i seriem The 100. Har lyssnat på de första tre men tyvärr så fanns inte den i ljudboksform på bookbeat. Skulle jag köpa alla nya så hade jag fått ge över 500kr nu fick jag köpa alla fyra för 75kr. Det kallar jag ett bra fynd! Dock blev promenaden dit lite längre än jag planerat då det var avstängt för byggarbete eller liknande men det var inte så lång. Däremot så har jag kommit upp i alla fall 7000 steg idag.

Ikväll har jag kollat på Annabelle creation på viaplay.

Handling:

Ett gäng flickor får flytta in tillsammans med en nunna hos ett par. Paret hade förut en dotter men tyvärr dog barnet tidigt i en trafikolycka. En av flickorna hittar efter ett tag en undangömd docka. Helt plötsligt börjar läskiga saker hända och frågan är har det med den dockan att göra?

Recension:

Denna film kom 2017 och denna såg jag redan när den kom på bio. Detta är den andra annabelle filmen, numera finns det tre annabelle filmer. Filmen vann faktiskt pris som bästa horror reamake/sequel 2018. Den första kom 2014 och den tredje kom 2019 och heter Annabelle comes home. Detta är en väldigt bra uppföljare efter första filmen.

Om jag ska ranka de tre Annabelle filmerna så blir det i denna ordning:

  1. Annabelle Creation
  2. Annabelle
  3. Annabelle comes home

Imorgon är det måndag och ny vecka. Det slog mig idag att det bara är tre dagar kvar på min stegutmaning jag har haft i maj. Kommer skriva en utvärdering i början av Juni men har redan bestämt att jag kommer fortsätta nästa månad också.

10 reaktioner till “Ett bra fynd och Annabelle creation”

  1. The 100 är en serie som jag har kollat på. En väldigt bra serie tycker jag. Men dom första säsongerna tyckte jag bäst om, så brukar det oftast vara med dom flesta serierna som jag har sett. Sen brukar det ofta spåra ut, ju fler säsonger det kommer.

  2. Kul att du ska läsa böckerna. Oftast får man veta mer detaljerat i boken om saker som inte tas med i serie/ film.

  3. Det var ett bra pris för böckerna 👍. Skönt med en promenad. Alltså det går så fort! 😊 Bra att du ska fortsätta med steg utmaningen.

    Ha en bra tisdag!

  4. vilket fynd. Oftast läser man ju inte böcker mer än en gång så de kan ju vara i nästan perfekt skick. Slår ett slag för mera second hand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *