En lugn dag

Hallå där!

Hoppas er tisdag varit bra. Här har man varit på radion. Det var första dagen eftersom jag var sjuk förra veckan. Det gick bra. Däremot så jobbade jag bara till 12 då jag beslutat att göra det den här veckan för att sedan börja jobba hela dagar nästa vecka.

När klockan var tolv så gick jag från radion ner till centralstationen för att där ta bussen hem. Hemma har jag ätit mellanmål. Gör det alltid när jag är hemma vid ett tiden. Däremot så råkade personalen ta smör som inte var laktosfritt så har haft ont i magen nu på eftermiddagen. Efter det så gick jag ner till Coop och handlade läsk. Så har gått över 6000 steg idag.

Idag har jag också skrivit på ett annat inlägg som jag kommer publicera antingen imorgon eller på torsdag. Det beror på när jag känner mig klar med det. Det är inget jag vill stressa fram heller för då kommer det inte bli bra.

Ikväll har jag kollat på Insidious: the red door på sfanytime.

Handling:

Dalton börjar på Collage på en konstutbildning. Läraren ger dem måla något som kommer från deras inre. Dalton målar en röd dörr med mörker omkring den. Han vet däremot inte vart den kommer ifrån. Då hela familjen har gjort så att de inte kommer ihåg vad som hände när Dalton var liten och inte heller kommer ihåg the Further. Däremot har de inte insett vad som kan ske när man trycker undan vissa minnen och försöker få dem att försvinna.

Recension:

Denna film innehåller allt man kan tycka en insidious film ska innehålla. Den är lagom lång då den är 1 timme och 47 minuter. Den är väldigt bra spelad av skådespelarna. Det som är lite sorligt att är att denna film är den sista insidious filmen. Jag ger filmen 4/5.

10 reaktioner till “En lugn dag”

  1. Vad bra att du kan välja att gå kortare dagar efter din sjukdomsperiod. Så skönt att sluta klockan tolv. Jobbigt att det blev fel med smöret, hoppas att det är bättre med magen nu. Så bra att du fick ihop 6000 steg. Låter som en spännande film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *