En lugn söndag

Godkväll!

Hoppas ni har en bra söndag. Jag började dagen med serien Supernatural säsong sex. Nu har Dean och Sam insett att Castiel inte är ängeln Castiel längre utan han är nu gud fast han ser ut som Castiel om ni fattar vad jag menar?

Idag var jag till Gottsunda för att hämta ut pollenmedicin som jag beställde igår. Då jag haft problem de senaste dagarna med att ögonen kliat eller svidit. Så nu har jag tagit tablett och hoppas att det blir bättre.

Efter att ha kommit hem från Gottsunda så kollade jag på The hobbit: the battle of the five armies extended edition.

Handling:

Efter att ha fått ut draken Smaug ur det ensamma berget så måste dvärgarna rusta sig för nya strider. De har inte bara den vita orcherna efter sig utan också alverna som de lyckades rymma ifrån. Samtidigt som dvärgarna letar efter the arken Stone som ska finnas någonstans i berget bland allt guld. Kommer dvärgarna hitta the arkenstone och kommer någon lyckas döda Smaug?

Recension:

Detta är den tredje och sista hobbit filmen som kom ut 2014. Denna såg jag på bio med morsan. Filmen blev nominerad till en oscar för Best Achievement in Sound Editing. Sammanlagt fick hobbit filmerna sju Oscarsnomineringar men vann tyvärr ingen oscar.

Det är i den första Hobbit filmen Bilbo hittar ringen som han sen ger till Frodo i Lord of the rings: fellowship of the ring. Så ja Gollum är med i den första filmen. I filmen kallas Gandalf för Mithrandir som betyder The grey pilgrim.

Denna film har de vävt samman med Lord of the rings genom att den sista scenen är en av de första scenerna i Lord of the rings

4 reaktioner till “En lugn söndag”

  1. Skönt att börja dagen med att kolla på serie och sen hämta pollen medicin. Jag är så tacksam att jag inte har något problem med pollen, vet att många har det på våren 🙂

  2. Så du får på recept? Då jag ringde fick jag svaret att dom slutat att skriva ut pollenmedicin och att man ska ta receptfria. 🙂 hoppas det hjälper nu då man blir så utslagen av allergin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *