En ny träningsklocka och Ghost ship

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra tisdag. Här har man varit på radion. Har kollat på den serien jag ska skriva manus till. Annars har jag också gått en promenad medan jag var på radion. Medan jag var på radion så fick jag pengar av min godeman så jag kunde köpa sommarkläder på cubus. Så köpte två linnen och ett par bomullsshorts. Valde att handla med click and collect vilket gör att du kan köpa på internet och hämta från den butik du valt inom två timmar. Självklart så måste den butik ha plaggen du valt för att du ska kunna göra så som jag gjort. Köpte också ett usbminne på webbhallen som jag förhoppningsvis kan hämta imorgon.

När jag slutade på radion så gick jag ner till centrum. Gick in på pressbyrån för att hämta ut en gratis dricka. Det blev en fanta raspberry zero. Efter det gick jag till cubus och hämtade jag kläderna jag beställt. Efter så gick jag ner till centralstationen och tog bussen hem. När jag kom hem och gick ner till basen så visade det sig att min nya träningsklocka kommit. Det är denna som jag visar på bilden ovan.

Ikväll har jag kollat på Ghost ship på sfanytime.

Handling:

Ett gäng bärgare kontaktas av av en kille som två gånger sett ett fartyg. Båda gångerna har man inte kunnat få kontakt med fartyget. Han får dem att nappa så de åker ut med med sin bärgarbåt. När de hittar fartyget så visar det sig vara ett fartyg som varit försvunnet i upp mot 40år. De går ombord på fartyget men frågan är varför försvann det och var tog all besättning vägen. Frågan är vilka från bärgarna kommer överleva?

Recension:

En av mina favoriter när det kommer till skräckfilmer. Denna film kom 2002. Detta är en väldigt bra skräckfilm som utspelar sig på ett skepp och den har lite oväntade svängar när det kommer till handlingen.

Imorgon är det onsdag och näst sista arbetsdagen denna vecka. Då ska jag till radion. Ska gå promenad och kolla på serien då jag inte ska spela in då det blev att jag bara jobbade två dagar förra veckan.

12 reaktioner till “En ny träningsklocka och Ghost ship”

 1. Vilken fin träningsklocka! En sån skulle jag också vilja ha. Kul att köpa lite sommarkläder. Jag ska också försöka få tag på linnen, för det har jag brist på. Click and collect låter praktiskt.
  Ghost ship låter väldigt spännande, den vill jag gärna se.

 2. Skönt att gå en promenad på jobbet. Avbebreak i jobbet.
  Vad bra att dem hade kläderna inne i Cubus butiken som du beställde. Inte dumt att få en gratis dryck. Fin tränings klocka 🙂👍.

  Ha en bra dag!

 3. Vad kul med ny träningsklocka. Jag hoppas den fungerar bra!
  Jag skulle också behöva uppdatera lite i sommargarderoben, det är skönt att gå runt i härliga shorts bara. Särskilt om det ska bli sånt varmt väder i sommar som de säger.

  Som skräckfilmsälskare minns jag att jag tyckte Ghostship var väldigt bra. Får se om den finns på någon annan streamingtjänst för nu vill jag titta om den igen.

 4. Men grym träningsklocka 🌸 Perfekt när man ska träna och hålla lite koll 😉 Ja men gud ja, Ghost ship är en klassiker. Jag köpte den billigt på bokbörsen för ett tag sedan, älskar den filmen 😀 ha en toppendag fina du

 5. Jag gillar cubus och deras kläder de har bra saker. Ghost ship tycker jag att jag känner igen men jag tror jag inte har sett den, men det låter som en film för mig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *